Hotell Paris

Her finner du vårt utvalg av hotell i Paris. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Paris alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Paris

Leter du etter det beste hotellet i Paris for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et luksuriøst boutiquehotell.

Familiehotell i Paris

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! I Paris finnes det mye å gjøre for både store og små, og valget av hotell kan ha mye å si for opplevelsen. Er du ute etter et familiehotell i Paris, kan vi anbefale George Astotel som ligger sentralt i Paris og er tilrettelagt for familier. Hotellet har for eksempel et frokostrom med et lite, separat lekehjørne for barn.

De beste hotellene for voksne i Paris

Er du ute etter et hotell for voksne i Paris? Kjent som kjærlighetens by, er det ikke rart at mange drar til Paris for en romantisk helg. Skal dere reise uten barn, kan vi anbefale hotellet Le Bristol Paris. Hotellet ligger sentralt, og er luksuriøst med spa og innendørsbasseng. Et annet luksuriøst alternativ er det elegante hotellet Lancaster. Hotel Paris Bastille Boutet - Mgallery tilbyr også en sentral beliggenhet og spa.

Billige hotell i Paris

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Paris, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Du kan også se vår side for restplasser til Paris. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Paris.