London med barn

Fakta

 • Land

  Storbritannia

 • Valuta

  Britiske pund (GBP)

 • Tidssone

  -1 time

Når du planlegger familieferien, er det viktig at reisemålet er barnevennlig. Å dra på ferie til London med barn er et veldig godt alternativ hvis dere ønsker å oppleve en virkelig storby. London er et populært reisemål for alle aldre, og det er med god grunn. I London finnes det noe for alle aldre! Dette er en barnevennlig by med mange parker, lekeplasser og severdigheter. Under finner du flere grunner til å planlegge en familieferie til London!

Hotelltips

Å reise i London med barn

Lurer du på hvordan det er å reise i London med barn? Det kan virke stressende å komme seg rundt i en storby med barn, men London er faktisk veldig tilgjengelig også for barnefamilier. Barn synes som regel det er ekstra gøy å kjøre de klassiske røde bussene. Her kan de sitte høyt oppe og se byen suse forbi utenfor. Det er også mange fine uteområder å gå tur i, som for eksempel Londons mange parker.

London for barn

Det finnes mange ting å gjøre i London for barn. Her finner du mange parker hvor hele familien kan ha piknik eller leke på lekeplassene. To av Londons mest kjente parker er Hyde Park og Kensington Gardens. Hyde Park er Londons største kongelige park og ligger midt i mellom Buckingham Palace og Kensington Palace. Her kan dere gå en tur på de vakre stiene, leie en robåt eller besøke Diana Princess of Wales Playground. En annen kjent park som er perfekt å besøke under en ferie til London med barn, er Regent’s Park. I tillegg til flere lekeplasser ligger også berømte London Zoo her, hvor du kan hilse på alle slags dyr fra hele verden.

Ønsker dere å trekke inn og oppleve andre spennende severdigheter, er Sea Life Aquarium vel verdt et besøk. Her kan både store og små la seg fascinere av livet under vann. Etterpå kan det være vel verdt å ta en tur til Madame Tussauds og ta morsomme bilder med filmstjerner fra nåtid og fortid.

Er det store eller små i reisefølget som liker Harry Potter, er dette fullt mulig å kombinere med en familieferie til London. Ønsker dere å sammen tre inn en magisk verden, anbefaler vi å oppsøke Harry Potter Studios!

Se alle våre opplevelser i London.

Familievennlige hotell i London

Det er ikke vanskelig å finne et barnevennlig hotell i London. TUI har et stort utvalg av hotell i London, uansett om dere ønsker å bo sentralt eller litt utenfor bykjernen. Hvis dere ønsker å utforske hva storbyen har å by på, og å være i nærheten av turistattraksjonene, kan det være fordelaktig å bo sentralt. Ønsker dere derimot en mer fredelig og avslappet tilværelse, kan det å bo litt utenfor sentrum være det beste valget. Ønsker du å finne et familievennlig hotell i London, kan disse være verdt en ekstra titt:

Se alle våre hotell i London.

Ønsker dere å unne dere litt ekstra luksus, kan vi anbefale et opphold på The Savoy. Her serveres den berømte “Savoy Afternoon Tea”, noe som er en fin aktivitet for de voksne i reisefølget. Les mer om Afternoon Tea.

Se våre reiser til London.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i London med barn?

Vi tilbyr hotell med familierom i London sentrum for enkel tilgang til alle severdigheter og attraksjoner. For en litt roligere beliggenhet finnes det også hotell litt utenfor sentrum.

Hva kan man gjøre i London med barn?

 • Besøk barnevennlige severdigheter som London Eye og Tower Bridge

 • Opplev Harry Potters magiske verden

 • Besøk leketøysbutikken Hamleys