På flyet: hvilken type er du?

Kjenner du igjen denne typen på flyet? Tech-soveren, pusleren eller podderen. Hvilken er du? Eller enda viktigere: hvilken type havner du som regel ved siden av på flyet?

Tech-soveren

En enkel øyemaske er ikke nok for Teck-soveren. Isteden har dyre penger blitt investert i avanserte lydisolerende ekstrem-ørepropper, nakkeputer Deluxe eller kanskje til og med en såkalt strutsepute som settes over hele hodet. Hvorvidt personen virkelig sover dype, eller bare er redd for å røre seg pga. av alle tingene er ofte vanskelig å avgjøre. Tech-soveren rører ikke en mine.

Podderen

Podderen ser frem til flyturen fordi han/hun ser det som en mulighet til å endelig komme ajour med sine favoritt-podcaster. For å få maks ut av flyturen, lastes siste avsnitt ned under ombordstigningen i siste sekund, og så fort det er mulig settes høretelefonene på ørene og roen innfinner seg.
TIPS: En powerbank er en god investering. Tenk om telefonen skulle gå tom for batteri halvveis til Mexico!

tui-inspiration-podd-fly
Åhh…så herlig å kunne høre på podcaster mens man flyr!

Pusleren

Så fort sitteplassen er lokalisert tar Pusleren frem sitt favorittidsfordriv. Det kan være et ekstra tykt nummer av Sudoko King eller Hjemmets kryssordbilag. En farmor (alt. hipster) tar gjerne frem et strikketøy eller heklenål. Jo lenger flyturen er, jo mer garn er nødvendig! Visste du forresten av strikkepinner og heklenåler ofte kan tas med som håndbagasje?!

tui-inspiration-fly-pysling-strikke
Pusleren liker blant annet å strikke og løse kryssord eller sudoku på flyet.

Bokormen

Selv ikke den vakreste utsikten eller mest humpete landingen får Bokormen til å rikke øynene fra sin roman/thriller/selvbiografi. Bokormen er litt av en minimalist på flyet, lite håndbagasje (man trenger jo bare en bok!) og ingen ting på bordet utenom en varm drikke.

Deadline-slaven

En deadline er en deadline. Langflyvningen til Thailand, vennereisen til Amsterdam eller familieturen til Tenerife, det spiller ingen rolle. Denne typen må alltid ta en ekstra titt på den siste rapporten eller fikse litt på PP-presentasjonen underveis.

Spilleren

Uno, Yatzy, fire på rad eller reise-MIG – hva skal spillerduoen velge denne gangen? For spilleren reiser sjelden alene. Flaks at mange av favorittspillene finnes i praktiske reisevarianter med magnetiske spillebrett.
TIPS: Prøv spillet Kaste grisene? Perfekt for brettbordet på flyet!

tui-inspiration-spill-fly
Spill er en effektiv måte til å få flyturen til å gå fortere.

Skjermelskeren

Kanskje den vanligste av alle flytypene. Skjermelskeren stirrer iherdig på padden, eller skjermen i stolen foran seg og ser på film etter film. Alder kan variere fra tenåringer til middelaldrende. Coca Cola og chips (alternativt stor taxfree-forpakning av gummibjørner) inntas med stødig hånd mens blikket fortsatt hviler på skjermen.