Luksushotell i Hellas

Hvis du noen gang skal skjemme deg bort ordentlig, så er det vel i ferien? Og ettersom du leser her er du sikkert ute etter et eksklusivt hotell i Hellas! Heldigvis har vi flere luksushotell du kan velge mellom. Her er forslag til noen førsteklasses hotell der du i tillegg kan bestille rom med privat basseng. Mer luksuriøst enn dette blir det neppe!

Velg mellom flere ulike greske øyer, alt fra store all inclusive-hotell til små designhotell, hotell kun for voksne eller for hele familien. Felles for alle er at de har høy standard og klassifiseringen TTTTT. Du kan bestille rom både med og uten privat basseng.

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rhodos

Et luksuriøst hotell ved stranden i Kiotari, passer både for familier og voksne reisefølger. Med fem à la carte-restauranter får du garantert en smaksopplevelse utenom det vanlige. Hotellet har et førsteklasses spa og du kan bestille rom med direkte utgang til basseng eller privat basseng.

For deg som ønsker det lille ekstra – bestill rom med privat basseng!
For deg som ønsker det lille ekstra – bestill rom med privat basseng!

Les mer om hotell TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa her

Amathus Elite Suites – Rhodos

Hotell Amathus Elite Suites, har veldig fin beliggenhet i Ixia, nær shopping, stranden, restauranter og barer. Her kan du bestille en suite med en egen liten hage og begrenset havutsikt, eller hvorfor ikke en suite med privat basseng og full havutsikt? Hotellet passer først og fremst når du vil bo rolig og privat samtidig som du vil ha alle fordeler med et stort hotell.

Les mer om Amathus Elite Suites her

Zante Maris Suites – Zakynthos

På det intime designhotellet Zante Maris Suites bor du med landlig luksus og privat beliggenhet i åssiden like sør for Tsilivi. Hotellet passer voksne som reiser uten barn da de ønsker gjester over 17 år velkommen. Bestille suite med privat basseng eller en juniorsuite med direkte utgang til delt basseng.

Alle rom med privat basseng har havutsikt!
Alle rom med privat basseng har havutsikt!

Les mer om Zante Maris Suites her

Patmos Aktis – Patmos

På hotell Patmos Aktis bor du på et av våre aller beste hotell på Patmos (som du bestiller i kombinasjon med Samos)! Hotellet ligger sør for hovedstaden Skala. For de voksne finnes spa og treningsrom for de minste i familien, lekeplass og barnebasseng. Her får du et førsteklasses bosted og en rolig atmosfære. Sett gullkant på reisen ved å bestille en suite med privat basseng!

Våkne opp, ta noen skritt ut på terrassen og ta et morgenbad i ditt eget basseng!
Våkne opp, ta noen skritt ut på terrassen og ta et morgenbad i ditt eget basseng!

Les mer om Patmos Aktis her

Blue Lagoon Village – Kos

Familievennlige Blue Lagoon Village nær Kefalos er et førsteklasses all inclusive-hotell ved en bred sandstrand. Hotellet tilbyr blant annet vannsklier, rolige områder, restauranter og bassenger – med andre ord alt du trenger for en vellykket ferie! Gjør den ekstra luksuriøs med en suite med privat basseng og stor herlige terrasse.

Suiten med privat basseng har en stor og herlige terrasse.
Suiten med privat basseng har en stor og herlige terrasse.

Les mer om Blue Lagoon Village her (selges fra Sverige)

TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa – Kreta

På voksenhotellet TUI Sensimar Elounda Village Resort & Spa bor du omgitt av vegetasjon med utsikt over Mirebello-bukta i Elounda. Takket være hotellets beliggenhet på klippen har alle rom med privat basseng eller delt basseng utsikt mot havet. Her kan du også bestille all inclusive som tillegg og tennis, treningsrom og vannsporter er bare noen av de tingene du kan holde deg i aktivitet med på hotellet.

Alle rom med privat basseng eller delt basseng har utsikt mot havet.
Alle rom med privat basseng eller delt basseng har utsikt mot havet.

Les mer om Sensimar Elounda Village Resort & Spa her (selges fra Sverige)

Minoa Palace Resort & Spa – Kreta

Hotell Minoa Palace Resort & Spa, er ett av Platanias beste hotell og har gjennom årene fått mange stamgjester. Dette hotellet velger du for beliggenheten, standarden og det høye servicenivået. Her bor du en et rolig, naturskjønt miljø nær havet. Samtidig er det nært til livlige Platanias med shopping, restauranter og barer! Her kan du bestille dobbeltrom med privat basseng!

Bestill et dobbeltrom med privat basseng på Minoa Palace Resort & Spa.
Bestill et dobbeltrom med privat basseng på Minoa Palace Resort & Spa.

Les mer om Minoa Palace Resort & Spa her

Vil du lete videre etter flere luksushotell, med eller uten privat basseng? Da finner du flere alternativer her.