Cruise i Middelhavet – 6 ting du ikke må gå glipp av

Historie, fantastiske utsikter, god mat og vakre strender – det er ikke rart at Middelhavet er favorittreisemål om sommeren. Her har vi samlet seks ting du kan oppleve når du er på cruise i Middelhavet.

Når du drar på et cruise i Middelhavet har du en unik mulighet til å utforske mange fantastiske destinasjoner. Velger du vestre Middelhavet reiser du vanligvis fra Barcelona eller Roma og opplever reisemål som Spania, Italia og Frankrike. Velger du østre Middelhavet venter enda mer sol, bading og opplevelser. Her reiser du vanligvis fra Venezia og videre til Kroatia og den greske øyverden, Kykladene.

6 ting du kan oppleve på cruise i Middelhavet:

  1. Gibraltar: Det verdensberømte landemerket er et must. Legg gjerne turen utenfor turistbutikkenes Main Steet, til de små gatene i Upper Town der du blir møtt av en blanding av nordafrikansk og europeisk kultur.

  2. På skipet – en dag ved bassenget: Finn en plass på bassengdekket og nyt den stekende Middelhavssolen. Kanskje du endelig finner den gode feriefølelsen? Blir det for varmt kan du ta et avkjølende bad i bassenget.

  3. Lisboa: Byen på de syv høyder byr på alt fra trange brosteinsbelagte gater til arkitektoniske nyskapelser. Benytt anledningen til å ta en tur med trikken til de bratteste delene av byen der du kan nyte den fantastiske utsikten.

  4. På skipet – se en Broadwayforestilling: Hvis du aldri har sett en musikal er dette en gyllen mulighet. Bare len deg tilbake og nyt, all underholdning er inkludert i prisen.

  5. Malaga: Tilbring en dag på egen hånd i denne vakre andalusiske havnebyen. La deg inspirere på Picassomuseet, frots i tapas og slapp av et par timer på La Malagueta-stranden som ligger bare 10 minutter fra sentrum.

  6. På skipet – kino i sommernatten: Pakk deg inn i et teppe og kos deg under stjernehimmelen med en film og popcorn.

Se alle våre cruise i Middelhavet.

tui-cruise-middelhavet-lisboa_0295747_1602221100
Cruise i Middelhavet og tilbring en dag i Lisboa.
tui-cruise-gibraltar_0237286_1602221059
Gibraltar er et av de reisemålene du kan oppleve på cruise i Middelhavet.
tui-cruise-cadiz_0295742_1602221059
Vakre strender er noe av det du får oppleve på et cruise.