Inspiration
Cruise i Middelhavet – 6 ting du ikke må gå glipp av

Cruise i Middelhavet – 6 ting du ikke må gå glipp av

2017-02-20

Historie, fantastiske utsikter, god mat og vakre strender – det er ikke rart at Middelhavet er favorittreisemål om sommeren. Her har vi samlet seks ting du kan oppleve når du er på cruise i Middelhavet.

Gibraltar

  1. Gibraltar: Det verdensberømte landemerket er et must. Legg gjerne turen utenfor turistbutikkenes Main Steet, til de små gatene i Upper Town der du blir møtt av en blanding av nordafrikansk og europeisk kultur.

  2. På skipet – en dag ved bassenget: Finn en plass på bassengdekket og nyt den stekende Middelhavssolen. Kanskje du endelig finner den gode feriefølelsen? Blir det for varmt kan du ta et avkjølende bad i bassenget.

  3. Lisboa: Byen på de syv høyder byr på alt fra trange brosteinsbelagte gater til arkitektoniske nyskapelser. Benytt anledningen til å ta en tur med trikken til de bratteste delene av byen der du kan nyte den fantastiske utsikten.

  4. På skipet – se en Broadwayforestilling: Hvis du aldri har sett en musikal er dette en gyllen mulighet. Bare len deg tilbake og nyt, all underholdning er inkludert i prisen.

  5. Malaga: Tilbring en dag på egen hånd i denne vakre andalusiske havnebyen. La deg inspirere på Picassomuseet, frots i tapas og slapp av et par timer på La Malagueta-stranden som ligger bare 10 minutter fra sentrum.

  6. På skipet – kino i sommernatten: Pakk deg inn i et teppe og kos deg under stjernehimmelen med en film og popcorn.

 

Tips! Dra på Cruise med vårt eget cruiseskip TUI Discovery i Middelhavet

 

Cruise i Middelhavet og tilbring en dag i Lisboa.

Gibraltar er et av de reisemålene du kan oppleve på cruise i Middelhavet.

Vakre strender er noe av det du får oppleve på et cruise.