Langtidsferie Thailand

Synes du at ferien ofte blir akkurat litt for kort? Skulle du gjerne hatt litt mer tid til å oppdage alt reisemålet har å tilby av severdigheter, eller kanskje du trenger mer tid til å slappe av ved bassenget? Da kan en langtidsferie til Thailand passe perfekt for deg! Bestill en lengre reise til Thailand, og få enda mer tid til akkurat det som betyr noe for deg.

Hotelltips

Langtidsferie til Thailand med barn

Å reise på ferie er noe de fleste barn ser frem til hele året, og Thailand er et veldig barnevennlig reisemål! En ferie skaper gjerne minner barna bærer med seg gjennom hele året, og som gjør at de ser frem til neste gang. Med alt som er å oppleve i Thailand, gjør det at én uke ofte kan bli litt for kort tid mellom bassengbesøk og opplevelser. Da kan en langtidsferie til Thailand med barn være en perfekt løsning! På denne måten kan store og små få tid til både lek og avslapping, uten å måtte pakke tilbake i kofferten igjen med en gang man har blitt kjent med hva reisemålet kan tilby.

Hvis du trenger litt inspirasjon til hva aktiviteter for barna på stranden, kan du lese vår artikkel “Strandleker for barn”.Eller er du i tvil om hva som kan være lurt å pakke? Da kan du se vår artikkel “Pakkeliste for deg som reiser med barn”! Hvis du lurer på hva du kan gjøre i ferien, kan du se alle våre opplevelser i Thailand.

Fordeler med en langtidsferie

Det er flere fordeler med å bestille en langtidsferie til Thailand. Det gir bedre tid til å utforske kulturen og de lokale severdighetene, og du får muligheten til å bli ekstra godt kjent med nærområdet. Du får også koblet ordentlig av, uten å måtte stresse med hjemreisen med en gang du har fått pakket ut av kofferten. Du kan dermed slange deg ved bassenget med god samvittighet - det er fortsatt lenge igjen av ferien!

Hvor mange uker kan du bestille?

Du kan bestille en langtidsferie til Thailand på minst tre uker, som gir deg god tid til å utforske alt landet har å tilby!