Langtidsferie Tenerife

Synes du at ferien ofte blir akkurat litt for kort? Skulle du gjerne hatt litt mer tid til å oppdage alt reisemålet har å tilby av severdigheter, eller kanskje du trenger mer tid til å slappe av ved bassenget? Da kan en langtidsferie til Tenerife passe perfekt for deg! Bestill en lengre reise til Tenerife, og få enda mer tid til akkurat det som betyr noe for deg.

Hotelltips

Fordeler med en langtidsferie

Det er flere fordeler med å bestille en langtidsferie til Tenerife. Det gir bedre tid til å utforske kulturen og de lokale severdighetene, og du får muligheten til å bli ekstra godt kjent med nærområdet. Du får også koblet ordentlig av, uten å måtte stresse med hjemreisen med en gang du har fått pakket ut av kofferten. Du kan dermed slange deg ved bassenget med god samvittighet - det er fortsatt lenge igjen av ferien!

Hvor mange uker kan du bestille?

Du kan bestille en langtidsferie til Tenerife på minst tre uker, som gir deg god tid til å utforske alt øya har å tilby! Vær oppmerksom på at utvalget kan variere i løpet av året.

Langtidsferie til Tenerife med barn

Å reise på ferie er noe de fleste barn ser frem til. En ferie skaper ofte minner de bærer med seg gjennom året, og som får dem til å glede seg til neste gang. Med alt som er å oppleve på Tenerife, kan en uke ofte være litt for kort mellom bassengbesøk og strandlek. Da kan en langtidsferie til Tenerife med barn være en perfekt løsning! På denne måten kan voksne og barn få tid til både lek og avslapping, uten å måtte pakke tilbake i kofferten når man først har blitt kjent med hva reisemålet har å by på.

Hvis du trenger litt inspirasjon til aktiviteter for barna på stranden, kan du lese vår artikkel “Strandleker for barn”. Eller er du kanskje i tvil om hva som kan være lurt å pakke? Da kan du se vår artikkel “Pakkeliste for deg som reiser med barn”, eller bruke vårt verktøy Sjekkliste til ferien for en skreddersydd liste! Hvis du lurer på hva du kan gjøre i ferien, kan du se alle våre opplevelser på Tenerife.