Hotell Zanzibar

Her finner du vårt utvalg av hotell på Zanzibar. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Zanzibar alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Zanzibar

Leter du etter det beste hotellet på Zanzibar for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Zanzibar.

Familiehotell på Zanzibar

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell. Er du ute etter et familiehotell på Zanzibar, kan vi anbefale TUI Blue Bahari Zanzibar. Her er det internasjonal barneklubb, noe som sørger for en morsom ferie for de yngste! Et annet godt alternativ er Riu Jambo, som også har internasjonal barneklubb.

De beste hotellene for voksne på Zanzibar

Er du ute etter et hotell for voksne på Zanzibar? Da kan vi anbefale Riu Palace Zanzibar, hvor gjester fra 18 år ønskes velkommen. Her er det både spa, basseng ved strandkanten og en sjenerøs all inclusive! Perfekt for en voksenferie!

Billige hotell på Zanzibar

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Zanzibar, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Zanzibar. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Zanzibar.