Reiser
til
Nungwi

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80–150,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000 på Zanzibar

Reiser til Nungwi

Nungwi

At Nungwi er et av de mest populære stedene på Zanzibar er lett å forstå. Her finner du nemlig øyas beste strender. Kokospalmene vokser tet og den pudderhvite stranden kantes av fiskerbåter. Hotellene våre holder høy standard og flere av dem har all inclusive.

Nungwi ligger lengst opp på den nordlige delen av øya. Her møtes det tradisjonelle Zanzibar med det moderne. Utenfor hotellet går hverdagslivet som vanligsin vante gang, og det finnes mange restauranter og barer. Atmosfæren er livlig, men på et avslappet Zanzibar-vis.

Øyas beste strender

Nungwis strender er blendende vakre med sin hvite sand, turkise hav og høye palmer. I Nungwi er forskjellen mellom flo og fjære liten, noe som gjør at strendene er mer badevennlige. På den vestre stranden finnes det flere restauranter og barer, og du kan kjøpe frukt og suvenirer av ulike selgere. Den østre stranden er rakte motsetningene og byr isteden på et betydelig roligere tempo.

Her dreier det meste seg om havet

En stor del av lokalbefolkningen livnærer seg på fiske. Nungwi har siden langt tilbake vært sentrum for produksjon av den klassiske Zanzibar-båten dhow. Disse båtene har vakre skråstilte tøyseil og er ofte å se ute på havet eller hvilende på stranden mellom fisketurene. Vil du dykke eller snorkle? Da kan du utforske livet under vannflaten ved noen av de fargerike korallrevene, blant annet Mnemba Atoll utenfor østkysten.

Magiske Stone Town

Øya er liten i areal, men tilbyr likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en krydderutflukt får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle rundt blant sultanpalass og vakre tredører med utskjæringer i den magiske gamle byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Ferietilbud i/på Nungwi