Reiser
til
Matemwe

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 80–150,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000

Reiser til Matemwe

Matemwe

Den blendende hvite sanden føles som potetmel under fotsålene. Stranden i Matemw strekker seg kilometer etter kilometer på den den nordlige delen av østkysten. Du bor i herlig harmoni på Sunshine Marine Lodge med moderne afrikansk stil og yoga med utsikt over havet.

Ved Matemweststranden er atmosfæren rolig og avslappet. Det finnes knapt noen bebyggelse slik at du har åpen utsikt over himmelen og haver der de tradisjonelle showbåtene glir forbi med sine store seil. Øybefolkningen legger ut nett og samler inn fisk og skalldyr direkte fra havet.

Dykking og snorkling ved Mnemba-atollen

Forskjellen mellom lavvann og høyvann er tydelig, derfor har noen av de få hotellene som ligger her bygget brygger som går ut i vannet. Sunshine Marine Resort er ett av dem, og fra hotellet kan du lett komme deg ut til Mnemba-atollen som er kjent for sine korallrev med dykking og snorkling i toppklasse.

Genuint og rolig

Selve byen Matemwe er ikke et turiststed men en by der lokalbefolkningen lever sitt hverdagsliv. Det finnes noen få hotell, det fleste med egne restauranter. Vårt hotell Sunshine Marine Lodge ligger omtrent fem kilometer fra selve byen og har en restaurant med fokus på gourmetmat inspirert av det lokale kjøkkenet.

Magiske Stone Town

Øya er liten, men rommer likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en kryddertur får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle blant sultanpalass, vakre tredører med treutskjæringer og den gamle sjarmerende byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Ferietilbud i/på Matemwe