Reiser
til
Pingwe

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80–150,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000 på Zanzibar

Reiser til Pingwe

Pingwe

Pingwe ligger på en odde på den østre siden av Zanzibar, like nord for den lille landsbyen Dowe. Et lite paradis med vakre strender og turkisblått hav der total avslapning står i fokus. Ønsker du mer action kan du kite og windsurfe.

Pingwes litt avsidesliggende beliggenhet gjør at ikke så mange har oppdaget denne landsbyen enda. Ikke engang lokalbussen stopper her, så du kan forvente deg en rolig og fredelig atmosfære. Vi har hotell både i Pingwe og nabobyen Dongwe.

Instagramvennlig restaurant

Her kan du spise lunsj på Zanzibars kanskje mest kjente restaurant The Rock, bygget på en korallklippe ca. 30 meter ut i havet. På menyen finner du italienskinspirerte lokale spesialiteter som du nyter sammen med en uslåelig utsikt over Pingwe Beach. Restauranten kan nås med båt (hvis du ikke vil svømme) eller så kan du vasse ut ved lavvann.

Kitesurfing og strandpromenader

Når det er høyvann om formiddagen så er det bra forhold for kite- og windsurfing. Det finnes også mulighet for å bestille snorkleutflukter for å utforske livet under vann. Når tidevannet trekker seg tilbake om ettermiddagen blir stranden bredere og det blir vanskeligere å bade. Hva passer da bedre enn å ta en lang spasertur i den myke sanden? Hotellene våre ligger på den østre siden av odden. På den vestre siden ligger en håndfull restauranter. Avslutt gjerne kvelden på en av disse samtidig som du ser ut over solnedgangen.

Magiske Stone Town

Øya er liten i areal, men tilbyr likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en krydderutflukt får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle rundt blant sultanpalass og vakre tredører med utskjæringer i den magiske gamle byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Ferietilbud i/på Pingwe