Reiser
til
Uroa

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80–150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTanzaniansk shilling (TZS)
  • Tidsforskjell+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SpråkSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1 300 000

Reiser til Uroa

Uroa

Uroa er en fredelig, liten fiskerlandsby på Zanzibars østkyst som du reiser til for sol, bad og avslapping. Her bor du prisgunstig og rett ved den hvite sandstranden.

Hit skal du reise hvis du ønsker fine strender og en rolig ferie. Her kommer du nær det lokale hverdagslivet. Menneskene i den lille landsbyen livnærer seg først og fremst på fiske og sjøgressoppdrett ettersom turismen enda ikke er like utviklet her som andre steder.

Late dager på stranden

Her finner du langgrunne, hvite strender, turkist vann og høye palmer med kokosnøtter. Om formiddagen kan du bade i havet. Når tidevannet trekker seg tilbake om ettermiddagen blir stranden bredere og det blir vanskeligere å bade. Da kan du isteden ta et bad i hotellbassenget, eller ta en lang spasertur i den myke sanden. Du kan også besøke fiskemarkedet på stranden eller bli med på en snorkleutflukt til noen av de små øyene langs kysten.

Små og sjarmerende hotell

Hotellene våre i Uroa er små, men sjarmerende, og ligger rett ved stranden. Tørkede palmebladtak, lave bygninger og naturnære farger gjør at hotellene smelter fint inn i omgivelsene.

Magiske Stone Town

Øya er liten i areal, men tilbyr likevel mange spennende opplevelser. Du kan dykke og snorkle, se etter delfiner og yoga på stranden. Velger du en krydderutflukt får du ikke bare duftminner av vanilje, kanel og muskat, men også en fin leksjon i øyas historie. Å rusle rundt blant sultanpalass og vakre tredører med utskjæringer i den magiske gamle byen Stone Town er som å komme til en annen verden. Se frem til Instamoments og eventyrlige solnedganger.

Ferietilbud i/på Uroa