Reiser
til
Negombo

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 140,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkningca. 137 225

Reiser til Negombo

Negombo

Negombo er en livlig by med fin strand bare 3 mil fra hovedstaden Colombo. Du kan velge mellom flere prisgunstige mellomklassehotell rett ved stranden.

Byen Negombo ligger på Sri Lankas vestkyst, bare 20 minutter fra flyplassen. Byen har stolte fisketradisjoner og båtene kommer inn til havnen utenfor byen med nyfangede reker, hummer og fargerike fisk. I lagunen kan du dra på båtsafari og se fiskestimer i det grunne vannet. Du kan fortsette sightseeingen via kanalene inn i selve byen, der hus i kolonistil ligger side om side med nyere bebyggelse.

Hotell på stranden

Langs gatene i Negombo ligger det restauranter som serverer helt nyfanget fisk. Rundt stranden ligger det også barer og småbutikker, og det er mulig å prøve kitesurfing, wakeboard og vannski. Hotellene våre ligger ved stranden så du bor i nærheten av det meste.

Hovedstaden Colombo

Fra Negombo sentrum er det bare 3 mil til hovedstaden Colombo, en millionby med en blanding av gamle kolonihus, nye shoppingsentre, basarområder, muséer og gallerier. Noen steder står det palasser og festninger som minner om det nederlandske, portugisiske og britiske kolonistyret.

Se mer av Sri Lanka

Nysgjerrig på å se enda mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Været på Sri Lanka

Sir Lanka har tropisk klima med jevn temperatur året rundt – rundt 30 grader i luften om dagene og 27–28 i vannet. Korte, kraftige tropiske regnskurer forekommer hele året, men er vanligst i sommermånedene. Her kan du se værstatistikk for Negombo.

Ferietilbud i/på Negombo