Reiser
til
Wadduwa

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkning21 200 000

Reiser til Wadduwa

Wadduwa

Wadduwa er stedet for deg som vil ha en avkoblende og litt luksuriøs ferie i rolige omgivelser. Her kan du velge mellom flere førsteklasses hotellet ved en lang palmekantet strand.

Tettstedet Wadduwa ligger ved en strand som er innrammet av hundrevis av kokospalmer og frodig vegetasjon.

Berømt hotell

Hotell The Blue Water er designet og innredet av Geoffrey Bawa, en av Asias fremste arkitekter. Karakteristisk for Bawa er at grensene mellom utendørs- og innendørsmiljø viskes ut. Innredningen er minimalistisk stilren og hotellets ayurveda-spa ligger i en paviljong.

Bawas hjem

Hvis du er interessert i design og arktitektur må du ikke gå glipp av Bawas livsverk Lunuganga, arkitektens hjem som ble åpnet for publikum etter hans død. Lunuganga ligger rett utenfor Bentota og reisen dit tar bare en times tid med bil.

Rolig og fredelig

Wadduwa er en liten fiskelandsby og badested med rolig tempo og noen små butikker som selger smykker og lokalt håndverk. Det finnes et lite utvalg av restauranter og barer, men ikke noe natteliv å snakke om. Syv kilomeer nordover ligger landbyen Panadura som har litt mer shopping og restauranter. Åtte kilometer sørover ligger småbyen Kalutara som har litt mer å tilby deg som vil ha litt variasjon.

Se mer av Sri Lanka

Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten. Det tar ca. 1 time å kjøre til kulturbyen Galle som er kjent for sin nederlandske festning og den travle fiskehavnen.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Utfluktstips

  • Safari i Yala nasjonalpark
  • Heldag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Flyreisen

Vi selger pakkereiser hele året med hotell og rutefly.

Været på Sri Lanka

På Sri Lank er klimaet tropisk med jevn temperatur hele året – rundt 30 grader i luften på dagtid og 27–28 i vannet. Kraftige men raskt overgående tropiske regnskurer kan forekomme hele året rundt, men er vanligst i sommermånedene. Her finner du væroversikten over Wadduwa.

Ferietilbud i/på Wadduwa