Reiser
til
Hikkaduwa

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkningca. 101 340

Reiser til Hikkaduwa

Hikkaduwa

I Sri Lankas livligste badeby, Hikkaduwa, er alt sentrert rundt den fine stranden. På dagtid vrimler det av soltilbedere og surfere, om kvelden kan du danse under stjernehimmelen. Hotellene våre ligger sentralt.

I Hikkaduwa får du følelsen av å være i sentrum. Badebyen, som ligger nær hovedveien mellom storbyene Colombo og Galle, er et fargerikt mylder av dykkesenter, småbutikker, håndverkateliéer, strandbarer, restauranter og pop up-klubber på stranden.

Dykking og snorkling

Dette populære badestedet har også bitt et sentrum for surfekulturen. Benytt anledningen til å ta et dykkerkurs, eller lei snorkleutstyr og ta en tur på egen hånd. Vil du se mer av livet under vann kan du prøve glassbunnbåten. I nærheten ligger det også en innsjø med et rikt fugleliv der du kan padle kano i solnedgangen.

Se mer av Sri Lanka

Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Reisen

Vi selger pakkereiser med hotell og rutefly hele året.

Været på Sri Lanka

På Sri Lanka er klimaet tropisk med jevn temperatur hele året – rundt 30 grader i luften på dagtid og 27–28 i vannet. Kraftige men raskt overgående tropiske regnskurer kan forekomme hele året rundt, men er vanligst i sommermånedene.

Ferietilbud i/på Hikkaduwa