Reiser
til
Mount Lavinia

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkningca. 219 825

Reiser til Mount Lavinia

Mount Lavinia

Mount Lavinia er en stor by, ca. en mil sør for hovedstaden Colombo. Her bor du på Mount Lavinia, et ærverdig hotell i britisk kolonistil med spa, treningsrom og bassengområde med havutsikt.

Mount Lavinia (samme navn som landsbyen) er et av øyas mest kjente hotell med hvitkalkede fasader, søyleganger og staselige rekkverk. I dette miljøet er et det lett å føle seg forflyttet tilbake til 1800-tallet, da dette var stedet for den hemmelige kjærlighetshistorien mellom den britiske guvernøren Sir Thomas Maitland og den vakre danserinnen Lovina.

Rett på stranden

Hotellet har flere restauranter, så middager i solnedgangen ved Det indiske hav hører til hverdagen her. Det ligger også flere restauranter langs stranden og inne i sentrum som ligger en kort spasertur unna. Byen er kjent for sitt uteliv så det er mye å velge mellom.

Myldrende Colombo

Fra Mount Lavinia er det bare en drøy mil til Colombo, Sri Lankas hovedstad med nesten en million innbyggere. Her er det palasser og festninger som minner om det nederlandske, portugisiske og britiske kolonistyre, men også bra shopping med alt fra mote og elektronikk til asiatiske krydder i de fargerike basarkvartalene Pettah.

Se mer av Sri Lanka

Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller besøk en annen populær severdighet, Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Flyreisen

Vi selger pakkereiser hele året med hotell og rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinecenter via TUI-appen, telefon, e-post og SMS.

Været på Sri Lanka

På Sri Lank er klimaet tropisk med jevn temperatur hele året – rundt 30 grader i luften på dagtid og 27–28 i vannet. Kraftige men raskt overgående tropiske regnskurer kan forekomme hele året rundt, men er vanligst i sommermånedene. Her finner du væroversikten over Mount Lavinia.

Ferietilbud i/på Mount Lavinia