Reiser
til
Mount Lavinia

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

1 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Ahungalla
 • Middag på restaurantca. 150,-
 • Øl (50 cl)ca. 20,-
 • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaLankesisk rupee (LKR)
 • Tidsforskjell+4,5 timer
 • building HovedstadColombo
 • message-love SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
 • user-family Befolkning21 200 000

Reiser til Mount Lavinia

Mount Lavinia er en stor by, ca. en mil sør for hovedstaden Colombo. Her bor du på Mount Lavinia, et ærverdig hotell i britisk kolonistil med spa, treningsrom og bassengområde med havutsikt.

Mount Lavinia (samme navn som landsbyen) er et av øyas mest kjente hotell med hvitkalkede fasader, søyleganger og staselige rekkverk. I dette miljøet er et det lett å føle seg forflyttet tilbake til 1800-tallet, da dette var stedet for den hemmelige kjærlighetshistorien mellom den britiske guvernøren Sir Thomas Maitland og den vakre danserinnen Lovina.

Rett på stranden
Hotellet har flere restauranter, så middager i solnedgangen ved Det indiske hav hører til hverdagen her. Det ligger også flere restauranter langs stranden og inne i sentrum som ligger en kort spasertur unna. Byen er kjent for sitt uteliv så det er mye å velge mellom.

Myldrende Colombo
Fra Mount Lavinia er det bare en drøy mil til Colombo, Sri Lankas hovedstad med nesten en million innbyggere. Her er det palasser og festninger som minner om det nederlandske, portugisiske og britiske kolonistyre, men også bra shopping med alt fra mote og elektronikk til asiatiske krydder i de fargerike basarkvartalene Pettah.

Se mer av Sri Lanka
Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten. Det tar ca. 1 time å kjøre til kulturbyen Galle som er kjent for sin nederlandske festning og den travle fiskehavnen.

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Utfluktstips

 • Safari i Yala nasjonalpark
 • Heldag i Colombo med templer og markeder
 • Hvalsafari

Bestiller du utfluktene hjemmefra er du sikret plass.

Flyreisen
Vi selger pakkereiser hele året med hotell og rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinecenter via TUI-appen, telefon, e-post og SMS.

Været på Sri Lanka
På Sri Lank er klimaet tropisk med jevn temperatur hele året – rundt 30 grader i luften på dagtid og 27–28 i vannet. Kraftige men raskt overgående tropiske regnskurer kan forekomme hele året rundt, men er vanligst i sommermånedene. Her finner du væroversikten over Mount Lavinia.

Ferietilbud i/på Mount Lavinia

Hotell - Mount Lavinia

1 hotell