Reiser
til
Ahungalla

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

2 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Ahungalla
  • Middag på restaurantca. 150,-
  • Øl (50 cl)ca. 20,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • building HovedstadColombo
  • message-love SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
  • user-family Befolkning21 200 000

Reiser til Ahungalla

Vårt freshe hotell RIU Sri Lanka ligger ved den lange, hvite Ahungallastranden. Hotellet har store basseng, flere restauranter, trening, spa og underholdning. **Samtidig er det enkelt å dra på utflukter til markeder, templer og nasjonalparker rund omkring på øya. **

Ahungalla er stedet for deg som vil oppleve noe nytt og spennende samtidig som du vil bo komfortabelt. Vårt hotel RIU Sri Lanka har en drømmebeliggenhet ved stranden, mange fasciliteter og ble innvidd i 2016. All inclusive er inkludert hele døgnet og i tillegg til bufféene finnes det restauranter med grillmat samt både italiensk og asiatisk.

Mange valgmuligheter
Den lange palmekantede stranden er hovedattraksjonen i Ahungalla, en drøm for deg som lengter etter roen og følelsen av bare å ta dagen som den kommer. Samtidig finnes det mange valgmuligheter: på hotellet finnes det både vannaerobic, treningsrom og en fin spaavdeling. Barna kan leke i RiuLand og om kvelden er det ofte livemusikk eller en annen form for underholdning.

Ahungallas sentrum
Langs stranden ligger det flere hoteller og det er ca. 1,5 km fra RIU Sri Lanka til Ahungallas lille sentrum med noen butikker og restauranter. Hvis du tar en tuk tuk sørover tar det ikke lang tid før du kommer til noen landsbyer med litt større utvalg. Feriestedet Bentota ligger 14 km fra Ahungalla. Til kulturbyen Galle er det ca. 1 time med bil. Byen er kjent for sitt hollandske fort og den livlige fiskehavnen.

Se mer av Sri Lanka
Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten. Det tar ca. 1 time å kjøre til kulturbyen Galle som er kjent for sin nederlandske festning og den travle fiskehavnen.

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Reisen
Om vinteren flyr du til Stockholm med rutefly og videre derfra direkte med charterfly. I tillegg selger vi pakkereiser med hotell og rutefly hele året. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid nå vårt onlinesenter via TUI-appen, telefon, e-post og SMS.

Været på Sri Lanka
På Sri Lank er klimaet tropisk med jevn temperatur hele året – rundt 30 grader i luften på dagtid og 27–28 i vannet. Kraftige men raskt overgående tropiske regnskurer kan forekomme hele året rundt, men er vanligst i sommermånedene.

Ferietilbud i/på Ahungalla

Hotell - Ahungalla