Reiser
til
Ahungalla

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskjell+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SpråkSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkning21 200 000

Reiser til Ahungalla

Ahungalla

Vårt freshe hotell RIU Sri Lanka ligger ved den lange, hvite Ahungallastranden. Hotellet har store basseng, flere restauranter, trening, spa og underholdning. Samtidig er det enkelt å dra på utflukter til markeder, templer og nasjonalparker rund omkring på øya.

Ahungalla er stedet for deg som vil oppleve noe nytt og spennende samtidig som du vil bo komfortabelt. Ett av våre hotell er RIU Sri Lanka som har en drømmebeliggenhet ved stranden og mange fasciliteter og ble innvidd i 2016. All inclusive er inkludert hele døgnet og i tillegg til bufféene finnes det restauranter med grillmat samt både italiensk og asiatisk.

Mange valgmuligheter

Den lange palmekantede stranden er hovedattraksjonen i Ahungalla, en drøm for deg som lengter etter roen og følelsen av bare å ta dagen som den kommer. Samtidig finnes det mange valgmuligheter: på hotellet finnes det både vannaerobic, treningsrom og en fin spaavdeling. Barna kan leke i RiuLand og om kvelden er det ofte livemusikk eller en annen form for underholdning.

Ahungallas sentrum

Langs stranden ligger det flere hoteller og det er ca. 1,5 km fra RIU Sri Lanka til Ahungallas lille sentrum med noen butikker og restauranter. Hvis du tar en tuk tuk sørover tar det ikke lang tid før du kommer til noen landsbyer med litt større utvalg. Feriestedet Bentota ligger 14 km fra Ahungalla. Til kulturbyen Galle er det ca. 1 time med bil. Byen er kjent for sitt hollandske fort og den livlige fiskehavnen.

Se mer av Sri Lanka

Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten. Det tar ca. 1 time å kjøre til kulturbyen Galle som er kjent for sin nederlandske festning og den travle fiskehavnen.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka.

Reisen

Vi selger pakkereiser med hotell og rutefly hele året.

Været på Sri Lanka

På Sri Lank er klimaet tropisk med jevn temperatur hele året – rundt 30 grader i luften på dagtid og 27–28 i vannet. Kraftige men raskt overgående tropiske regnskurer kan forekomme hele året rundt, men er vanligst i sommermånedene.

Ferietilbud i/på Ahungalla