Hotell Palma de Mallorca

Her finner du vårt utvalg av hotell i Palma. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Palma de Mallorca alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Palma de Mallorca

Leter du etter det beste hotellet i Palma de Mallorca for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et avslappende voksenhotell.

Familiehotell i Palma de Mallorca

Hotell trenger ikke bare bety overnatting. Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell! Er du ute etter et familievennlig hotell i Palma, kan vi anbefale Innside Palma Bosque. Det er basseng og barnebasseng, og voksne såvel som barn trives her.

De beste hotellene for voksne i Palma de Mallorca

Er du ute etter et hotell for voksne i Palma de Mallorca? Da kan vi anbefale Santa Clara Urban & Spa. Dette hotellet er perfekt for par, ligger i hjertet av Palma og har et boblebad du kan koble av i.

Billige hotell i Palma de Mallorca

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Palma, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Palma de Mallorca. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Palma de Mallorca.