Hotell London

Her finner du vårt utvalg av hotell i London. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til London alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i London

Leter du etter det beste hotellet i London for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et luksuriøst boutiquehotell. Vi kan anbefale det luksuriøse The Savoy, hvor du kan nyte den verdensberømte "Savoy Afternoon Tea", det eksklusive boutiquehotellet St. James Hotel and Club Mayfair og The Biltmore Mayfair, LXR Hotels & Resorts.

Familiehotell i London

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! I London finnes det mye å gjøre for både store og små, og valget av hotell kan ha mye å si for opplevelsen. Er du ute etter et familiehotell i London, hvor du kan bestille et romslig familierom, kan vi anbefale Thistle Bloomsbury Park, Corus Hyde Park Hotel og The California. TUIs utvalg inkluderer også flere leilighetshotell i London.

De beste hotellene for voksne i London

Er du ute etter et hotell for voksne i London? Vi har flere flotte hotell for deg som reiser uten barn! Vi kan anbefale det luksuriøse The Savoy, det slottslignende Royal Horseguards og det eksklusive boutiquehotellet St. James Hotel and Club Mayfair.

Billige hotell i London

Hvis du er ute etter et billigere opphold i London, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Du kan også se våre restplasser til London. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i London.