Hotell Tenerife

Her finner du vårt utvalg av hotell på Tenerife. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Tenerife alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Tenerife

Leter du etter det beste hotellet på Tenerife for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Tenerife.

Familiehotell på Tenerife

TUI har flere familiehotell på Tenerife som passer perfekt for både store og små! Er du ute etter en ferie som passer hele familien, kan vi anbefale Blue Star HD Parque Cristobal Tenerife, Blue Star Marylanza Suites & Spa og Blue Star HD Parque Cristobal Tenerife Emblem.

De beste hotellene for voksne på Tenerife

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Tenerife? Da kan vi anbefale våre TUI Blue for Two-hotell, som for eksempel TUI Blue Los Gigantes i Los Gigantes. Dette hotellet passer spesielt godt for par med mulighet for spabehandlinger, badstue, massasje og jacuzzi. Gjester fra 16 år ønskes velkommen.

Billige hotell på Tenerife

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Tenerife, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.