Hotell Albania

Her finner du vårt utvalg av hotell i Albania. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Albania alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Albania

Leter du etter det beste hotellet i Albania for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Albania. Tre hotell som er spesielt populære blant våre kunder er Gloria Palace & Spa, Epidamn White Sensation og Melia Durres.

Familiehotell i Albania

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell. Er du ute etter et familiehotell i Albania, har vi to tips: Oricon Coast, som har barnebasseng, vannsklier, lekeplass og underholdningsprogram for barn, og Sandy Beach, som har internasjonal barneklubb, lekeplass og en separat seksjon av bassenget for de yngste i familien.

De beste hotellene for voksne i Albania

Er du ute etter et hotell for voksne i Albania? Da kan vi anbefale Gloria Palace & Spa, som ligger rett ved stranden og er et av våre mest eksklusive hotell i Albania, og det luksuriøse Melia Durres.

Billige hotell i Albania

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Albania, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Albania. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Albania.