Reiser
til
Seminyak

Pris fra

...

Våre hotell

11 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndonesisk rupiah (IDR)
  • Tidsforskjell+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SpråkIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Reiser til Seminyak

Seminyak

I Seminyak kan du nyte en eksklusiv ro samtidig som du bor nær det pulserende utelivet i Kuta Beach, og liker du vakre solnedganger blir du garantert ikke skuffet.

Semniyak er en turistmagnet om sommeren, spesielt for australske turister. Resten av året er det et badested som passer bra for deg som ønsker et stort utvalg av restauranter og fornøyelser, men også planlegger utflukter til andre deler av øya.

Tre strender på rad

Seminyak danner sammen med Kuta Beach og Legian Beach en 15 kilometer lang sammenhengende strand. I Seminyak har hotellene fått en luksuriøs ramme av trendy mote- og interiørbutikker. Ved Seminyakstranden ligger det flere eksklusive strandklubber, deriblant populære Potato Head som om kvelden forvandles til nattklubb.

Mest fornøyelser i Kura

Det største utvalget av fornøyelser og uteliv finner du ved Kuta Beach der det ligger mange restauranter både ved strendene og langs hovedgaten. Prisnivået på mat og drikke er lav, spesielt hvis du velger et lokalt sted. Naturligvis finner du restauranter på hele skalaen, fra budsjett til luksus.

Opplev Bali

Det finnes flere grunner til at Bali er et reisemål for deg som vil oppleve noe annet enn bare strender. En av dem er naturen med grønne risterrasser, frodig regnskog og vulkaner. En annen er kulturlivet som innebærer alt fra fargerike danseoppvisninger til håndverkstradisjoner. På markeder og i småbutikkene kan du kjøpe fine interiørdetaljer som treskjæringer, skulpturer og kunst. Det fleste kunstgalleriene og håndverksbodene finner du i Ubud som er øyas kultursentrum.

Templer og ånder

De små templene man ser over alt vitner om balinesernes religion der hinduismen blandes med en eldgammel tro på ånder og demoner. Seremonier av ulike slag er vanlig, det er også festivaler og oppvisninger. Hold utkikk etter oppslag om arrangement og sted.

Ferietilbud i/på Seminyak