Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
178 Aktiviteter
Sort by:
Balis Uluwatutempel & Kecak-dans i solnedgangen
Billetter og arrangementer

Balis Uluwatutempel & Kecak-dans i solnedgangen

Bali er full av religiøse monumenter og helligdommer. Og på denne turen besøker vi en av de mest fotovennlige av dem alle – Uluwatutempelet. Besøk dette fantastiske stedet på toppen av en klippe ved solnedgang og se en tradisjonell balinesisk danseforestilling. Gede, en av lokalguidene våre, sier: "Magien til dette stedet ligger i navnet. På gammel balinesisk betyr Ulu "landets ende" og Watu betyr "klippe". Legenden sier at de mange langhalede makakapene som bodde i Uluwatu en gang var modige soldater som beskyttet den hinduistiske ypperstepresten som bygde tempelet. De er fortsatt her og beskytter helligdommen hans." Uluwatu-tempelet er blant Balis seks viktigste helligdommer, og det antas at det ble bygget på 1000-tallet av en munk, kalt Mpu Kunturan. Han valgte stedet godt – settingen er intet mindre enn spektakulær. Høyt på en steinete klippekant omgitt av Det indiske hav på tre sider, er det hellige tempelet et av de beste stedene på Bali for å se solnedgangen. Guiden peker ut alle de beste utsiktspunktene rundt denne viktige hinduistiske helligdommen. Bilder av det tre-etasjes meru-tårnets silhuett mot solnedgangen er ren wow-faktor.Så, mens Balis vakre landskap er badet i messingtoner, får du servert et Kecak-danseshow – en fascinerende blanding av intrikate fingerbevegelser og fotarbeid som forteller en historie fra Ramayana, en gammel sanskrittekst. Apene er alle en del av historien – se opp for Hanuman, den hvite ape-krigeren

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Fottur til Mount Batur i soloppgangen – privat tur med Toya Bungkah
Aktiviteter

Fottur til Mount Batur i soloppgangen – privat tur med Toya Bungkah

Toppen av Mount Batur er det beste stedet på Bali for å se soloppgangen. Du går opp bakkene til denne UNESCO-geoparken med en privat guide for deg og reisefølget ditt. På toppen ser du solen stå opp over en vidstrakt dal med utsikt til Mount Agung – øyas høyeste topp. Ayu, en av lokalguidene våre, sier: "Det handler ikke bare om den fantastiske utsikten. I øynene til balineserne er Batur-fjellet hellig. Vi kjenner det som Herren Brahmas bolig, så vi gir offergaver for å holde ondskapen i sjakk og holder seremonier for å balansere elementene."Denne turen starter tidlig, men noen ting er det verdt å stå opp tidlig for. Guiden følger deg opp til toppen, en tur som tar cirka to timer. Underveis får du høre den geologiske historien til denne vulkanen. Vel opp blir du belønnet med fantastisk utsikt og et lite måltid tilberedt på vulkanvarme. Deretter kan du slappe av og vente på at naturens eget show skal begynne.Med fantastisk utsikt over dalen kan du lene deg tilbake mens solen står opp over det rykende krateret på Mount Agung. Deretter går turen tilbake nedover fjellet, og vel nede kan du hvile bena med en velfortjent dukkert i de varme kildene til Toya Bungkah før frokosten serveres.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Balis underverker
Aktiviteter

Balis underverker

Denne turen oppfyller alle kriteriene for en flott dag ute i naturen. Et fullpakket eventyr venter med besøk i en sommerfuglpark, på landsbygda og i fossefall for å nevne noe. Og som prikken over i-en får du en velsmakende lunsj på kjøpet.Begynn med å rusle rundt i Balis sommerfuglpark i Tabanan – en perfekt mulighet til å se sjeldne og endemiske sommerfuglarter. Her kan du spasere rundt på det store området og i den labyrintlignende hagen mens du beundrer de fargerike insektene som flagrer rundt deg. Deretter stopper du ved de karakteristiske risterrassene i Jatiluwih, som står på UNESCOs verdensarvliste.Vi fortsetter inn i det alpine landskapet, der vi finner noen av de mest imponerende risterrassene på Nord-Bali, og stiger opp til fjellbyen Bedugul og Beratansjøen. Her finner du det ikoniske hinduistiske Shaivite-tempelet Ulun Danu. Tempelet ligger på en liten odde i innsjøen og er hjemmet til vanngudinnen Danu. Deretter setter vi kursen nordover og spaserer gjennom jungeldalen for å avslutte turen med et spektakulært fossefall.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Uluwatutempelet med balinesisk dans – privat halvdagstur
Utflukter og dagsturer

Uluwatutempelet med balinesisk dans – privat halvdagstur

Opplev det beste av Bali på en tur designet av lokalbefolkningen – en tur som kombinerer et besøk i Uluwatutempelet med en spesiell balinesisk danseforestilling. Og som prikken over i-en trenger du ikke å stille vekkerklokken – denne ettermiddagen kan du fordype deg i balinesisk kultur uten å stå opp for tidlig. Først på programmet står det hellige tempelet Uluwatu. Den ikoniske pagoden ligger på en klippe høyt over havet helt sør på Bali. Den imponerende beliggenheten gjør den til det perfekte stedet å se solen gå ned mens du ser på "kecak" – en unik kombinasjon av sang og teater.Det er en blanding av kraftfull sang, intrikate kostymer og komplekse bevegelser som forteller en historie fra Ramayana, en eldgammel sanskrittekst. Alle apene er en del av historien – se opp for Hanuman, den hvite apekrigeren.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Ubud – privat halvdagstur
Aktiviteter

Ubud – privat halvdagstur

Balis kulturelle sentrum, Ubud, ligger langt unna øyas største feriesteder. Denne formiddagsturen tar deg med til noen av hovedattraksjonene, blant annet ikoniske rismarker, vidstrakte markeder og en apeskog.Først på programmet står et besøk på risterrassene Tegalalang. Det eldgamle vanningsanlegget ligger dypt inne i Balis frodige daler og er et landbruksikon som står på UNESCO-verdensarvliste. Her kan du rusle gjennom åkrene og beundre de grønne omgivelsene.Deretter tar vi en naturskjønn kjøretur via landsbyen Petulu til Ubud sentrum. Her kan du utforske området rundt 1500-tallspalasset der den nåværende kongefamilien fortsatt bor. Deretter går turen videre til markedet i Ubud, der du kan se på bodene med balinesisk kunsthåndverk og tekstiler. Turen avrundes med et besøk i apeskogen og den imponerende Tegenungan-fossen.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Fossefall på Bali
Aktiviteter

Fossefall på Bali

Denne turen går dypt inn i det balinesiske landskapet og avdekker noen av de best bevarte hemmelighetene. Mens vi kjører i sikksakk gjennom det tropiske grøntområdet, avsløres øyas sanne skjønnhet, så hvorfor ikke ta noen bilder av det billedskjønne landskapet som omgir oss.Turen fortsetter gjennom den tette jungelen. Den kunnskapsrike guiden vil gi oss et innblikk i det lokale livet i øyas mer landlige områder når vi begir oss utenfor allfarvei.Deretter står fossefallene på programmet, der dere utforsker fossene Kanto Lampo, Tibumana og Tukad Cepung. Det blir tid til å stoppe og nyte omgivelsene mens vi spiser en pikniklunsj. Du kan til og med ta en forfriskende dukkert i det kjølige vannet.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

De tre templene – privat halvdagstur
Utflukter og dagsturer

De tre templene – privat halvdagstur

Denne turen inkluderer tre prestisjetunge templer. Oppdag Taman Ayun og apeskogene før vi drar til Balis mest fotograferte tempel – Tanah Lot, der du får med deg den ikoniske solnedgangen.Turen starter ved Taman Ayun, et tempel som tilhører den kongelige familien i Mengwi-imperiet. Tempelet, som kan oversettes til "vakker hage", regnes som et av de mest attraktive templene i landet. Gå på oppdagelsesferd i det imponerende området som er omgitt av en innsjø. Deretter begir vi oss inn i skogen og ser hellige templer som ligger midt i et risfelt. Her får du selskap av aper som holder til i området.Vi avrunder turen med et besøk til det berømte Tanah Lot, et av Balis mest prestisjefylte templer og solnedgangssteder. Den hinduistiske helligdommen ligger på en klippe midt ute i havet og er berømt for sin unike beliggenhet til havs. Finnes det noen bedre måte å avslutte turen på enn å se den oransje solen synke under horisonten?

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Gate of Heaven – privat tur
Utflukter og dagsturer

Gate of Heaven – privat tur

Kusamba ligger bare et steinkast fra Denpasar, og er en tradisjonell fiskerlandsby med strandhytter som vender ut mot den mørke kystsanden. Her får du se hvordan lokalbefolkningen produserer salt ved hjelp av tradisjonelle redskaper, og du kan selv oppleve denne eldgamle skikken. Deretter besøker vi en tempeloase som lokalt er kjent som Tirta Gangga. Med kildevannsbassenger og perfekt plasserte steinfliser kan du virkelig oppleve dette vanntempelet, som er et levende bevis på balinesisk eleganse. Ta turen til en lokal restaurant inne i vannhagen og smak på noen av områdets spesialiteter.Vindfulle veier fører deg deretter til et av de helligste templene på Bali, i skråningene av Lempuyang-fjellet. Himmelporten er et av Balis mest Instagram-kjente steder, og det får du oppleve på denne turen. Det har blitt et ritual å ta bilde her. En hellig trapp tar deg opp til dette hellige stedet.Til slutt tar vi en avslappende pause for å få forfriskninger i form av kake og kaffe eller te. Nyt den fantastiske utsikten over Agung-fjellet og rismarkene nedenfor mens den varme balinesiske solen går ned over øya.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr, nl 

Privat utflukt med templer og cocktail
Utflukter og dagsturer

Privat utflukt med templer og cocktail

Denne ettermiddagsturen kombinerer det beste av Bali – templer, strender og solnedganger. Vi besøker det kongelige Taman Ayun-tempelet og Tanah Lot, og drar deretter til Canggu-stranden for å se solnedgangen.Først på programmet står Taman Ayun-tempelet, et fotogent monument som ble bygget på 1600-tallet for kongefamilien. Det ligger i Mengwi, og er et fredfullt og rolig sted med vakkert vedlikeholdte hager. Deretter går turen til det berømte Tanah Lot, Balis mest fotograferte tempel. Den hinduistiske helligdommen ligger på en klippe midt ute i havet og er berømt for sin unike beliggenhet i havet og det spektakulære kveldslyset.Turen fortsetter på Canggu-stranden – et avslappet sted for skumring og servering. Vi går inn på det magiske Tugu Hotel og går på oppdagelsesferd i den enorme samlingen av indonesiske og asiatiske antikviteter. Deretter er det på tide å avslutte med en cocktail og en kanape mens vi ser solen gå ned over stranden. Finnes det noen bedre måte å avslutte dagen på?

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Bali Quad Bike Discovery & Canyon Tubing Combo Tour
Aktiviteter

Bali Quad Bike Discovery & Canyon Tubing Combo Tour

Tick off two adrenaline-pumping activities in one day on this combo tour. You'll kick off on a quad bike ride, whizzing through rural Bali and passing rice fields, jungle and much more. Then, the fun continues with a two-hour canyon tubing experience. It's a great way to put a bit of oomph into tour Indonesian getaway.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse
Cruise til Lembongan Island med katamaranen Aneecha
Utflukter og dagsturer

Cruise til Lembongan Island med katamaranen Aneecha

Oppdag Balis paradisøy Lembongan med en dag om bord på en elegant katamaran. Fang noen stråler på dekk mens vi cruiser til den hvite sanden på Lembonganstranden. Her kan du prøve en bananbåt rundt i bukten eller kjøle deg ned med litt bading og snorkling ved de tropiske skjærene før vi får servert en BBQ-lunsj på en strandklubb.Sett deg til rette på de romslige dekkene eller de komfortable nettene for to timers seiling til Balis solfylte paradisøyer. Underveis blir det bade- og snorklestopp ved fantastiske steder som Wall Point og Mangrove Point – to av Sørøst-Asias beste dykkedestinasjoner.På Lembonganstranden kan du velge mellom en båttur med glassbunn over korallrev, en turmed bananbåt rundt i bukten, eller fritid til å lene deg tilbake og slappe av på sanden. Det blir også mulig å se en tangfarm og gå inn i et kjent underjordisk hus. Etter en BBQ-lunsj på en strandklubb, runder vi av med en landsbytur i Nusa Penida før vi drar tilbake til basen.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett
Design din egen dag på Bali
Transfer

Design din egen dag på Bali

Du bestemmer selv hva du vil gjøre på en privat rundtur på Bali. Du bestemmer selv om du vil besøke de største severdighetene eller finne skjulte perler. Du kan velge mellom en halv- eller heldagsopplevelse med en lokal guide, eller du kan gi deg i kast med ditt eget eventyr med privatsjåfør. Mulighetene er uendelige når det gjelder hva du kan gjøre på Bali. Du kan besøke de mange hinduistiske helligdommene og templene, mingle med lokalbefolkningen i en av de mindre kjente landsbyene eller få adrenalinet til å pumpe med en tur opp på Mount Batur. Hvis du foretrekker en roligere dag, er det mange strender som venter på å bli utforsket. Favoritten vår er Nyang Nyang, som ligger tilbaketrukket og uberørt og er helt fantastisk. Uansett hva du velger å gjøre, vil du garantert avslutte dagen med mange magiske minner.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Introduksjon til Bali

Kjent som "gudenes øy" kommer Bali til å bergta deg med sin eksotiske skjønnhet og sine strender. Det er mer enn et tropisk tilfluktsted for en velfortjent ferie – øya har et stort utvalg av aktiviteter og opplevelser. Mellom surfestrender, tradisjonelle landsbyer, templer, gatemat og naturlandskap finnes det aktiviteter for alle smaker. For ikke å snakke om det pulserende nattelivet, vandringsmuligheter, vulkaner og opplevelser med total avslapping, inkludert yoga og meditasjon. Uansett om du er ute etter eventyr eller en avslappende reise, så har Bali alt.

De 6 beste aktivitetene på Bali

1. Ta en rundtur i de vakreste templene på Bali

En av Balis største attraksjoner er templene som ligger spredd over hele øya. Fredelige og rolige ligger de ofte i fantastiske landskap. Bygget på en 70 meter lang klippe med utsikt over Det indiske hav står Uluwatu-tempelet fra 1000-tallet. Det er ikke uten grunn ett av Balis mest kjente templer. Men pass på å holde godt på eiendelene dine – apene som bor her er ganske frekke. Andre hellige steder som er verdt å besøke er Tanah Lot-tempelet, som betyr "mellom land og hav", og Ulun Danu-tempelet ved Bratansjøen.

2. Besøk Balis rismarker

Med geometrisk design og gnistrende farger, Balis rismarker på terrasser og flatt terreng er både varierte og av stor kulturell og sosial betydning. Besøk Tegalalangs lett tilgjengelige risterrasser og vandre gjennom grønne og fortryllende landskap. Lær hvordan lokale risprodukter produseres og besøk landsbyer der tiden har stått stille. Andre rismarker som er verdt å besøke er de ved Jatiluwih i hjertet av Bali – en UNESCOs verdensarv siden 2012 – og ved Belimbing, lengre unna de mest besøkte veiene. For den beste opplevelsen, besøk rismarkene tidlig om morgenen eller sent om ettermiddagen da temperaturen er svalere. Vi anbefaler at du bruker tette sko under vandringen.

3. Opplev et eventyr med en utflukt til Mount Batur

En vandring til Mount Batur er en av de mest spennende utfluktene på Bali. Det er perfekt for eventyrlystne. Denne aktive vulkanen har en høyde på 1717 meter og ligger omgitt av to konsentriske kalderaer. Turen byr ikke på noen store vanskeligheter og er godt skiltet, selv om stigningen kan være slitsom. Men når du kommer opp til toppen blir du belønnet med en fantastisk utsikt. Du kan nyte en helt spesiell panoramautsikt over området rundt. Den perfekte tiden for å gå tur er før soloppgang, allerede kl. 04.00. Det kan være lurt å bli med på en guidet rundtur, slik at du ankommer toppen akkurat i det solen begynner å stige på himmelen.

4. Oppdag Denpasar, Balis hovedstad

Å besøke øyas kaotiske hovedstad innebærer å fordype deg helt i den lokale kulturen. Et bra sted å starte besøket ditt på er i Bali Provincial Museum, der du kan lære om øyas historie. Se deretter tempelet Sakenan og Jagathnatha. Denpasar er også et utmerket sted for å utforske Balis kulinariske tradisjoner og prøve velsmakende gatemat. Gå heller ikke glipp av en tur til Badung Market eller Pasar Kereneng Night Market. Sist, men ikke minst, Denpasar ligger bare 30 km fra Utbud, en mye roligere by, men som anses å være regionens kulturelle og åndelige sentrum. Her kan du besøke den berømte Monkey Forest og mange kunstmuseer.

5. Slapp av på Balis vakreste strender

Etter så mye utforskning, er det også nødvendig med litt avslapning. Øya har noen av Asias vakreste strender. Det er Nirvana for de som elsker vannsporter eller som vil slappe av i uforstyrrede landskap. Sørkysten er perfekt for surfing, med strender som har blitt steder for tilbedelse. Her finner du Balangan-stranden, med sine bølger og solnedganger, og Sminyak-stranden som er kjent for sitt natteliv. For snorkling er det grunne vannet i Mushroom Bay, på øya Nusa Lembongan, perfekte. Mens Amede-stranden i nordøst byr på svart sand i skyggene av vulkanen Agung. Sist, men ikke minst, Den blå lagunen i Padangbai, på østkysten, har sukkerhvit sand og en bortgjemt bukt rik på marin fauna.

6. Delta i en yoga- eller meditasjonstime

Bali utstråler en atmosfære av stor spiritualitet. Den største delen av befolkningen er hinduer og nærværet av så mange templer på øya gir den en enda mer sofistikert atmosfære. Det er derfor det er et svært elsket reisemål for de som elsker yoga og meditasjon. Selv om du aldri har praktisert tidligere, kan du delta på en yogatime og nyte et øyeblikks avslapning for både kropp og sjel. Den perfekte destinasjonen for retreater og workshops er Ubud, som tilbyr et stort utvalg av ayurvediske terapier, massasje og åndelige opplevelser.