Reiser
til
Nusa Dua

Pris fra

...

Våre hotell

13 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndonesisk rupiah (IDR)
  • Tidsforskjell+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SpråkIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Reiser til Nusa Dua

Nusa Dua

Nusa Dua er det fredeligste og mest eksklusive av alle våre reisemål på Bali. Flere fine strender ligger på begge sider av en liten halvøy. På De Luxe hotell Grand Hyatt Bali du bor i en tropisk hage med fossefall og bassenger.

I Nusa Dua er hotellene som små reisemål i seg selv, med et bredt utvalg av sportsaktiviteter, underholdning, mat og drikke. I det parklignende området mellom dem finnes det golfbaner, et par templer, et stort kjøpesenter og en liten anlagt landsby med restauranter.

Shopping og uteliv

I gangavstand fra hotellet ligger Bali Collection, et kjøpesenter med klær, sko og smykker. Det finnes også en rekke restauranter med internasjonale menyer. Vil du at det skal skje mer på kveldene tar du en taxi til Kuta Beach.

Skalldyrmiddag ved stranden

Ikke gå glipp av en kveld på Jimbaran Beach. Her kan du nyte solnedgangen mens du fråtser i grillet fisk og deilig sjømat som blir servert ved bordene på stranden. Fra Nusa tar Dua tjue minutter med taxi .

Opplev Bali

Det er flere grunner til at Bali er et reisemål for deg som ønsker å oppleve ting utover strendene. En av dem er naturen med grønne risterrasser, frodige regnskog og vulkaner. En annen er kulturen som inneholder alt fra fargerike danseshow til håndverkstradisjoner. På markeder og i små butikker kan du kjøpe fine gjenstander som treskjæringer, skulpturer og kunst. De fleste kunstgallerier og håndverksbutikker ligger i Ubud som er øyas kulturelle sentrum.

Templer og ånder

De små templene du ser overalt vitner om balinesernes religion der hinduismen er blandet med en gammel tro på ånder og demoner. Seremonier av alle slag er vanlig, det samme er festivaler og show. Se etter oppslag om arrangementer på stedet.

Ferietilbud i/på Nusa Dua