Reiser
til
Sanur

Pris fra

...

Våre hotell

10 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndonesisk rupiah (IDR)
  • Tidsforskjell+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SpråkIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Reiser til Sanur

Sanur

Sanur Beach har lenge vært et favorittreisemål på Bali. Den kantes av kokospalmer og er beskyttet mot bølgene av et korallrev. Ved lavvann kan du vasse ut til revet.

Sanur Beach Street er en gate som bytter ansikt mange ganger i løpet av et døgn. Tidlig om morgene får du se balinesere som spiser dagens første måltid og jenter som bærer offergaver til templene. Deretter våkner butikkene til liv og de badesugne drar til strendene for å slappe av eller prøve ulike vannsporter. Om kvelden forvandles gaten til et fornøyelsessentrum med en rolig og avslappet atmosfære.

Små butikker med håndverk

Strandpromenaden strekker seg langs hele byen og kantes av mange småbutikker, restauranter og barer. På hovedgaten som ligger lenger opp, finner du enda flere restauranter. En del serverer lokale retter, andre italiensk eller japansk.

Noen butikker med fargerike møbler, klær og sko funnet i landsbyen. Vil du ha mer shopping og underholdning tar du en taxi til Kuta Beach. På veien dit ligger shoppingsenteret Mall Bali Galleria.

Opplev Bali

Det er flere grunner til at Bali er et reisemål for deg som ønsker å oppleve ting utover strendene. En av dem er naturen med grønne risterrasser, frodige regnskog og vulkaner. En annen er kulturen som inneholder alt fra fargerike danseshow til håndverkstradisjoner. På markeder og i små butikker kan du kjøpe treskjæringer, skulpturer og kunst. De fleste kunstgallerier og håndverksbutikker ligger i Ubud som er øyas kulturelle sentrum.

Templer og ånder

De små templene du ser overalt vitner om balinesernes religion der hinduismen er blandet med en gammel tro på ånder og demoner. Seremonier av alle slag er vanlig, det samme er festivaler og show. Se etter oppslag om arrangementer på stedet.

Ferietilbud i/på Sanur