Reiser
til
Kuta

Pris fra

...

Våre hotell

10 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaIndonesisk rupiah (IDR)
  • Tidsforskjell+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SpråkIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Reiser til Kuta

Kuta

Kuta Beach passer for deg som vil ha et stort utvalg av restauranter, fornøyelser og shopping. Du blir heller ikke skuffet hvis du liker vakre solnedganger.

Om sommeren er Kuta Beach en magnet for australske surfere. Resten av året er det et badested som passer bra for deg som vil ha liv å røre rundt deg, og som vil bli med på utflukter og utforske andre deler av Bali.

Tre strender på rad

Kuta Beach utgjør sammen med strendene Legian Beach og Seminyak en 15 km lang sammenhengende strekning. De fleste fornøyelsene finner du ved Kuta Beach. I Seminyak har hotellene fått en luksuriøs innramming av trendy mote- og interiørforretninger.

Restauranter fra budget til luksus

Det finnes mange restauranter å velge mellom, både ved strendene og langs hovedgaten. Prisnivået på mat og drikke er lavt, spesielt hvis du velger et sted med et lokalt preg. Selvfølgelig finnes det restauranter på hele spekteret, fra budsjett til luksus. På Seminyakstranden ligger det flere eksklusive strandklubber, deriblant den populære Potato Head som blir til en nattklubb om kvelden.

Opplev Bali

Det er flere grunner til at Bali er et reisemål for deg som ønsker å oppleve ting utover strendene. En av dem er naturen med grønne risterrasser, frodige regnskog og vulkaner. En annen er kulturen som inneholder alt fra fargerike danseshow til håndverkstradisjoner. På markeder og i små butikker kan du kjøpe fine gjenstander som treskjæringer, skulpturer og kunst. De fleste kunstgallerier og håndverksbutikker ligger i Ubud som er øyas kulturelle sentrum.

Templer og åndevesener

De små templene du ser overalt vitner om balinesernes religion der hinduismen er blandet med en gammel tro på ånder og demoner. Seremonier av alle slag er vanlig, det samme er festivaler og show. Se etter oppslag om arrangementer på stedet.

Ferietilbud i/på Kuta