Hotell Bali

Her finner du vårt utvalg av hotell på Bali. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Bali alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Bali

Leter du etter det beste hotellet på Bali for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Bali. Er du ute etter tips til hvilket hotell du skal bo på, kan vi anbefale de luksuriøse femstjerners spahotellene The Seminyak Beach Resort & Spa, Bali Mandira Beach Resort & Spa og Grand Hyatt Bali.

Familiehotell på Bali

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell. Er du ute etter et familiehotell på Bali, kan vi anbefale Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Grand Mirage Resort & Thalasso Spa og Bali Mandira Beach Resort & Spa. Disse hotellene har barnebasseng, lekeplass og internasjonal barneklubb.

De beste hotellene for voksne på Bali

Er du ute etter et hotell for voksne på Bali? Da kan vi anbefale Legian Beach, hvor du kan bestille en villa med privat basseng. Et annet godt alternativ er Sudamala Suites and Villas Sanur, og her bor du i en romslig suite innredet i tradisjonell balinesisk stil. Et tredje tips er Ubud Village Hotel, som er et hotell med boutique-preg i Ubud.

Billige hotell på Bali

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Bali, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Bali. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Bali.