Hotell Rethymnon

Her finner du vårt utvalg av hotell i Rethymnon, Kretas tredje største by. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Rethymnon alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Rethymnon

Leter du etter det beste hotellet i Rethymnon for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Rethymnon. Et godt hotelltips er leilighetshotellet Blue Star Ibiscos Garden, som ligger like ved gamlebyen og en kort spasertur fra stranden.

Familiehotell i Rethymnon

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Det er viktig å sørge for at oppholdet blir morsomt for både store og små når du reiser med barn, og TUI har flere familiehotell i Rethymnon som passer perfekt. Et godt tips er leilighetshotellet Blue Star Ibiscos Garden, hvor barna kan møte Bamse noen ganger i uken. To andre gode alternativer er det familievennlige Rethymno Residence Hotel and Suites nær stranden som har en internasjonal barneklubb, vannsklier og aktiviteter for barn, og koselige Argo som har leiligheter utstyrt spesielt med tanke på behovene til barnefamilier.

De beste hotellene for voksne i Rethymnon

Er du ute etter et hotell for voksne i Rethymnon? Da kan vi anbefale Creta Star, Minos Ambassador og Ikones Seafront Luxury Suites. Dette er voksenhotell som ligger like ved stranden, med en avslappende atmosfære. Hotellene ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Billige hotell i Rethymnon

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Rethymnon, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Rethymnon. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Rethymnon.