Hotell Platanias

Her finner du vårt utvalg av hotell i Platanias. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Platanias alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Platanias

Leter du etter det beste hotellet i Platanias for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Platanias. Et godt hotelltips er leilighetshotellet Blue Star Caldera Bay, som ligger like ved stranden og sentrum av Platanias.

Familiehotell i Platanias

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Det er viktig å sørge for at oppholdet blir morsomt for både store og små når du reiser med barn, og TUI har flere familiehotell i Platanias som passer perfekt. Et av våre beste hotell for barnefamilier i Platanias er Blue Star Caldera Bay, som har leiligheter med plass til opptil seks personer og ligger rett ved stranden. To andre gode tips er all inclusive-hotellet Sunrise Village som har barnebasseng og lekeplass, og Marika Hotel.

De beste hotellene for voksne i Platanias

Er du ute etter et hotell for voksne i Platanias? Da kan vi anbefale det femstjerners voksenhotellet Porto Platanias Beach Luxury Selection, hvor det er en avslappende atmosfære. Et annet voksenhotell er Minoa Palace Resort & Spa, et av de beste spahotellene i Platanias. Hotellet ligger i et naturskjønt område ved sjøen og er kjent for sin utmerkede service.

Billige hotell i Platanias

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Platanias, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Platanias. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Platanias.