Hotell Praha

Her finner du vårt utvalg av hotell i Praha. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Praha alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Praha

Leter du etter det beste hotellet i Praha for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et luksuriøst boutiquehotell.

Familiehotell i Praha

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! I Praha finnes det mye å gjøre for både store og små, og valget av hotell kan ha mye å si for opplevelsen. Det finnes flere familievennlige hotell i Praha, og vi kan anbefale området rundt slottet. Her er det flere lekeplasser og åpne områder de yngste kan boltre seg i!

De beste hotellene for voksne i Praha

Er du ute etter et hotell for voksne i Praha? Da kan vi anbefale NH Collection Carlo IV, et luksuriøst hotell med sentral beliggenhet i Praha. Her er rommene smakfullt innredet, og det er en velværeavdeling med innendørs basseng hvor du kan slappe av etter en lang dag med sightseeing.

Billige hotell i Praha

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Praha, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Du kan også se våre restplasser til Praha. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Praha.