Restplass storby

Bestill en billig storbyferie hos TUI

Restplasser til populære storbyer

Er du ute etter en spennende storbyferie? Med en restplass til en storby får du den urbane opplevelsen til en billigere penge! Hvorfor ikke oppleve Barcelona (bildet), med shopping, spennende kulinariske opplevelser og klassiske severdigheter? Hos TUI kan du finne billige reiser til storbyer med kort tid til avreise, så sikre deg drømmereisen i dag!

Bestill restplasser til din neste storbyferie

Hos TUI finnes det alltid et stort utvalg for deg som er ute etter en billig storbyferie! Bestill en restplass til en storby og dra på shopping i Paris, opplev musikaler i London eller besøk museer i New York. Ved å bestille restplasser kan du få storbyferien til en hyggeligere pris!

Billig storbyferie

Frister en kaffe på en liten kafé på hjørnet i en summende metropol? Eller kanskje  er det en imponerende skyline i solnedgang som får frem reiselysten? Uansett hva du er ute etter i storbyen, er å bestille restplasser en god måte å gjøre ferien billigere på. Hvis du ikke finner reisen du er ute etter her, kan du se alle våre storbyferier. Du kan også bestille bare flybilletter eller kun hotell separat fra vårt store utvalg.

Har du lyst til å gjøre storbyferien enda litt mer spennende? Bestill en av våre opplevelser før avreise!

Få inspirasjon til din neste storbyferie 

48 timer i Barcelona

48 timer i Barcelona

5 ting å gjøre i Paris

5 ting å gjøre i Paris

48 timer i Lisboa

48 timer i Lisboa

Romantisk weekend i 5 europeiske storbyer

Romantisk weekend i 5 europeiske storbyer