Reiser
til
Orlando

Pris fra

...

Våre hotell

41 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • 1,5 liter vannca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskjell-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 277 000

Reiser til Orlando

Orlando

Orlando er et unikt opplevelsessted, med teatre, muséer, shoppingkvartaler, temaparker, badeland, botaniske hager, dyreparker, eventyrland og fornøyelser. Et reisemål for alle – fra golfspillende pensjonister til barnefamilier.

Fantastiske temaparker

De store fornøyelsesområdene ligger sør for sentrale Orland, langs I4 eller parallelle International Drive. Begge veiene fører til de største og beste attraksjonene som ligger på et drøye to mil langt område – Universal og Sea World i nord og Disney-området i sør.

Best kjent er Walt Disney World, en totalopplevelse for både store og små som strekker seg over hele 110 kvadratkilometer. Parken består av flere ulike deler, blant annet Epcot med fremtidslandet "Future World", eventyrlandet Magic Kingdom, Disneys Hollywood Studios, Animal Kingdom og mye, mye annet.

Golf, basket og romeventyr

Vil du kombinere fornøyelsesparkene med andre utflukter er utvalget både stort og variert. Du kan blant annet dra på en dagsutflukt til kysten, stoppe ved en av strendene eller besøke Kennedy Space Center som er en drøm for rominteresserte. Liker du basket og vil se en fartsfylt basketkamp kan du gå på en av NBA-laget Orlando Magics hjemmekamper. Spiller du golf finnes det over 150 golfbaner i Orlando-området. Listen over hva du kan gjøre her er nesten uendelig...

Fleksible reiselengder

Våre reiser til Orlando går med rutefly, noe som innebærer at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter via telefon, e-post eller SMS f.o.m to uker før avreise til du reiser hjem.

Bestill et cruise fra Orlando

Fra Orlando kan du velge mellom et stort uvalg av cruise til Karibia. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på, og du får se flere reisemål på en reise. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibia.

Ferietilbud i/på Orlando