Hotell New York

Her finner du vårt utvalg av hotell i New York. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til New York alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i New York

Leter du etter det beste hotellet i New York for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et luksuriøst boutiquehotell.

Familiehotell i New York

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! I New York finnes det mye å gjøre for både store og små, og valget av hotell kan ha mye å si for opplevelsen. Er du ute etter et familiehotell i New York, kan vi anbefale Riu Plaza New York Times Square. Her bor du et steinkast unna Times Square, og kan på noen minutter spasere til Central Park. Et annet tips er Row NYC, som ligger i Midtown nær mange spennende butikker for både barn og voksne.

De beste hotellene for voksne i New York

Er du ute etter et hotell for voksne i New York? Da kan vi anbefale Thompson Central Park New York. Her bor du i hjertet av Midtown Manhattan, med gåavstand til flere severdigheter. Hotellet har høy standard, treningsrom og velværeavdeling.

Billige hotell i New York

Hvis du er ute etter et billigere opphold i New York, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til New York. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i New York.