Reiser
til
Florida

Pris fra

...

Våre hotell

89 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • 1,5 liter vannca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskjell-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 20 980 000

Reiser til Florida

Florida

Florida er blitt et reisemål for livsnytere i alle aldre. Og det er ikke rart, for her finnes det meste for både en avkoblende og innholdsrik ferie! I Florida kan du slappe av på karibiske strender, shoppe og oppleve et spennende kulturliv.

Her kan du enkelt kombinere herlig strandliv med spennende amerikanske storbyer.

Strender, shopping og fornøyelser i Miami

I Miami møtes solfylte strender, shopping og amerikansk fornøyelsesliv. I det berømte Art Deco-distriktet, der vi har flere hotell, råder en bohemsk og elegant atmosfære. På palmekantede South Beach kan du prøve ulike vannsporter. After beach er dessuten et konsept Miami har raffinert til perfeksjon, spesielt langs South Beach der du kan slappe av på en uteservering mens du ser på det livlige gatelivet.

Fort Lauderdale – badeby og storby i ett

Fort Lauderdales kanalsystem, Intracoastal Waterway, har gitt byen kallenavnet ”Amerikas Venezia”. Akkurat som i Miami har Fort Lauderdale et karibisk klima og herlige strender som kantes av palmer. Her kan du rusle langs strandpromenaden og stoppe ved noen av de trendy restaurantene og barene. Fort Lauderdale passer for livsnytere i alle aldre.

Disney, fornøyelsesparker og kultur i Orlando

Både store og små drømmer om et besøk i Disney World eller å prøve en av Universal Studios film-attraksjoner. I Orlando finner du i tillegg til store fornøyelsesparker også fartsfylte badeland. Dessuten kan du oppleve Orlandos rike kulturliv med teatre og museum. Vil du øve på svingen har du mange muligheter til å spille golf på en av Orlandos mange golfbaner.

Reis til Florida med TUI

Våre reiser til Florida går med rutefly, noe som gjør at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt onlinesenter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Bestill et cruise fra Florida

Det finnes et stort utvalg av cruise i Karibien som går ut fra havnene i Miami, Orlando og Fort Lauderdale. Du kan blant annet dra på cruise til Aruba og Bahamas. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reisen. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibien

Ferietilbud i/på Florida