Handlevogn
Tenerife
Tenerife

Spania

Ting å gjøre i Tenerife

Opplevelser i Tenerife

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Rundtur på La Gomera med Garajonay nasjonalpark og smaksprøver
Utflukter og dagsturer

Rundtur på La Gomera med Garajonay nasjonalpark og smaksprøver

La Gomera kan skryte av uberørte landskap og en helt unik kultur. På denne turen besøker vi den Jurassic Park-lignende øya og opplever Garajonay nasjonalpark, en rekke fjellandsbyer og hovedstaden San Sebastian. Du får også smaker på lokale produkter. Arianne, en av guidene våre, sier dette om øya: "La Gomera er en helt annen verden – det er en reise tilbake til fortiden, til opprinnelsen av Kanariøyene. Høydepunktet er uten tvil den UNESCO-oppførte Garajonay National Park. Den er fullt av dype raviner og kløfter fylt med gamle, tåkete laurbærskoger og sjeldne planter. Underveis får du lære mer om botanikken og historien. Vi utforsker også avsidesliggende landsbyer som oaselignende Chejelipes, som ligger ved bredden av et reservoar, og de nordlige landsbyene Hermigua og Aguilo. Et annet høydepunkt er et besøk på en familiedrevet restaurant som er berømt for sin fantastiske utsikt. Her kan du nyte en tradisjonell lunsj laget med lokale råvarer. Du får også lære mer om lokal kultur gjennom en demonstrasjon av det unike "plystrespråket" kjent som "silbo gomero" og smaksprøver av likør, kjeks og honning. Og med tid på egen hånd til å utforske hovedstaden, San Sebastian, kan du også følge i Columbus fotspor før han startet sin første oppdagelsesreise. Et besøk på La Gomera er en reise tilbake i tid.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Teide nasjonalpark
Utflukter og dagsturer

Teide nasjonalpark

Tenerifes største naturlige under, er Mt Teide, den største øy-vulkanen på jorden og Spanias høyeste topp. Den 3718 meter høye vulkanen ligger i en nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Hvis du følger stiene passerer du gjennom fire forskjellige klimasoner, som skaper et stadig skiftende kaleidoskop av terreng, flora og fauna. Og du får god tid på egen hånd til å ta deg opp til toppen med taubane – spør TUI-guiden for mer informasjon. Ettersom det er tidlig på dagen er det mindre kø. Vi avslutter med et besøk til steinformasjonen Rockes de Garcia som er et fantastisk sted for å se enda mer av dalen nedenfor.

Gratis kansellering
Språk:

fr, nl 

Nordvestre Tenerifes hemmeligheter – guidet rundtur med transport
Utflukter og dagsturer

Nordvestre Tenerifes hemmeligheter – guidet rundtur med transport

Sjarmerende små landsbyer avløser hverandre på denne utflukten i Tenerifes kuperte natur i nordvest. Du får se alle høydepunktene i løpet av dagen. Christian, en av lokalguidene våre sier: "Jeg elsker å guide denne turen, fordi den viser deg noen skjulte perler og fusjoner mellom fortid og nåtid". Du får oppleve alt fra landsbyen Santiago del Teide til prøvesmaking ved Icob Los Vinos og en tur i Teno naturpark. Etter å ha utforsket den lille landsbyen Santiago del Teide med hvitkalkede hjem, fortsetter vi mot Icod Los Vinos. På en guidet tur får du se det flere hundre år gamle dragetreet. Deretter fortsetter vi til Garachico. Byen ble ødelagt av et vulkanutbrudd i 1706 og senere gjenoppbygd på lavae. Den har fått kallenavnet "den vakreste og uheldigste" byen på øya. Dens naturlige lavabassenger, bevoktet av et vulkansk steinslott, trekker til seg badegjester fra hele øya. Når det er tid for en pause, blir det servert en velsmakende lokal lunsj i en familiedrevet restaurant i en tradisjonell finca. Om ettermiddagen kan du utforske den fjellrike naturparken Teno. Den er kjent for sitt biologiske mangfold, men fungerer også som spiskammer for de fleste av Tenerifes naturlige råvarer av topp kvalitet. Du får til og med prøve lokalprodusert marmelade og syltetøy. Til slutt runder vi av dagen i "den glemte byen" Masca. Med sin beliggenhet og utsikt over dalen er det et av Tenerifes mest fortryllende steder.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Rundtur til Teide, Masca og La Laguna fra nordlige Tenerife
Aktiviteter

Rundtur til Teide, Masca og La Laguna fra nordlige Tenerife

Denne eksklusive turen tar deg med til Tenerifes mest fantastiske innlandsområder. Vi kjører med en 8-seters minibuss gjennom det overjordiske landskapet i Teide nasjonalpark, beundrer panoramaene fra utallige utsiktspunkter og besøker La Laguna og landsbyen Masca på toppen av åsryggen. I tillegg står en tradisjonell kanarisk lunsj på menyen. Arianne, en av lokalguidene våre, sier: "Jeg elsker å guide denne turen fordi det er en overdose natur, med fokus på øyas vulkanologi fra fortid til nåtid."Eventyret starter i La Laguna, den første av de to UNESCO-listede verdensarvene vi besøker. Her kan du utforske den kompakte gamlebyen omkranset av historiske kirker og pastellfargede kolonihus med utsmykkede trebalkonger. Deretter drar vi til Teide nasjonalpark, det andre UNESCO-listede stedet, og går en tur gjennom tett furuskog. Det blir et stopp ved Chipeque-utsiktspunktet, som ofte har utsikt over et skydekket landskap. Etter hvert som vi kommer dypere inn i nasjonalparken, endrer landskapet seg til et vulkansk månelandskap. Vi stopper ved Roques de Garcia, slik at du får tatt bilder nær disse ikoniske fjellformasjonene. Ta en siste titt på det lavakarrige landskapet ved utsiktspunktet Poleos, før vi tar turen inn i en familiedrevet restaurant for en lunsj laget av sesongbaserte og lokale råvarer. Dagen avrundes med et besøk til Masca – et vanskelig tilgjengelig tettsted som ligger på et høydedrag i en dyp, vulkansk kløft. Nyt tiden på egen hånd til å se deg rundt og nyte utsikten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pl 

Øyrundtur på nordvestre Tenerife med kanarisk lunsj
Utflukter og dagsturer

Øyrundtur på nordvestre Tenerife med kanarisk lunsj

Med kystveier, ruvende klipper og landsbyer i dalene, er vestre Tenerife en fryd å utforske. På denne turen i komfortable minibusser får vi med oss alle høydepunktene, utforsker Teno Rural Park og besøker pittoreske landsbyer. Arianne, en av guidene våre, sier: "Du får oppleve geologien til Tenerifes fortid og utforske det imponerende landskapet sammen med øyas historie og kultur."Det hele begynner i Icod de Los Vinos. En guidet tur i byen tar oss til det flere hundre år gamle dragetreet som ligger i en park, som ligner mer på en botanisk hage med tradisjonell arkitektur i kolonistil og et utvalg av lokale produkter. Deretter går turen videre til den vanskelig tilgjengelige "tapte landsbyen" Masca. Den ligger på en ås med utsikt over en røff kløft, og er en av Tenerifes mest imponerende severdigheter.Deretter drar du ned til Garachico på kysten, og oppdager hvorfor den er kjent som den "vakreste og uheldigste" byen på øya. Spaser langs de berømte lavabassengene og se det historiske slottet før det blir servert lunsj laget av lokale råvarer i en familiedrevet restaurant. Det er en ideell setting for å nyte kanarisk mat. Om ettermiddagen utforsker vi de karrige toppene i den forrevne Teno Rural Park. Den er kjent for sine laurbær- og furuskoger samt sin eksotiske flora. Til slutt er det en velfortjent lokal vinsmakingsopplevelse for å gjøre dagen komplett.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Tenerife – utflukt til Anagafjellene og La Laguna
Aktiviteter

Tenerife – utflukt til Anagafjellene og La Laguna

En øyrundtur blir ikke mye bedre enn dette. På denne heldagsturen får du oppleve både et UNESCO-bisfærereservat og en av UNESCOs verdensarver. Arianne, en av lokalguidene våre, sier: "Jeg elsker virkelig denne turen fordi den er en overdose av natur, med fokus på nåtidens og fortidens vulkanologi. I tillegg besøker vi den avsidesliggende landsbyen Tagana, flere utsiktspunkter og en av de mest populære strendene på Tenerife. Vi forlater Puerto de la Cruz i en 8-seters minibuss og kjører mot La Laguna, kjent for sine pastellfargede palasser og samling av kapeller, kirker og klostre i Mudejar-stil. En fjerdedel av byens strukturer stammer fra kolonitiden frem til 1700-tallet. Så rik er dens arkitektoniske arv at UNESCO oppførte den på listen i 1999 på grunn av dens autentisitet. Vi avslutter besøket med å mingle med lokalbefolkningen på det ukentlige markedet. Herfra drar vi videre til den halvformede stranden Las Teresitas, komplett med palmer. Naturen endrer seg dramatisk mens vi kjører gjennom laurbærskogen til Las Marcedes på vei til Taganana. Denne hvitkalkede grenda fosser ned en skråning i Anaga Rural Park. Her kan du nyte en lunsj laget av lokale råvarer i en familiedrevet restaurant. Ettermiddagen byr på en naturskjønn kjøretur gjennom de vulkanske Anaga-fjellene, et UNESCO-biosfærereservat der vi stopper ved et 360-graders utsiktspunkt ved Pico del Inglés og ved Cruz del Carmen utsiktspunkt. En øyrundtur til høydepunktene på Tenerife, blant annet Anagafjellene, en av UNESCOs biosfæreservater, og den fargerike byen La Laguna. Men ikke bare det, vi besøker også Taganana, utsiktspunkter og noen av Tenerifes vakreste strender. Dette er en av våre spesialkomponerte TUI Collection-utflukter der du får et innblikk i lokale skikker og tradisjoner på en unik, ekte og ansvarlig måte.Vi starter fra Puerto de La Cruz og drar til den UNESCO-beskyttede byen La Laguna, kjent for sine pastellfargede hus og det ukentlige markedet. Deretter fortsetter vi til San Andres, med den lange gylne sandstranden med vaiende palmer i Las Teresitas.Deretter kjører vi gjennom laurbærskogen Las Mercedes på vei til Taganana, en landsby med hvitkalkede hus i landsbygdeparken Anaga. Etter lunsj kjører vi gjennom Anagafjellene forbi utsiktspunktet Pico del Inglés og Cruz del Carmen.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Rundtur til Teide, Masca og La Laguna fra sørlige Tenerife
Aktiviteter

Rundtur til Teide, Masca og La Laguna fra sørlige Tenerife

Denne eksklusive turen tar deg med til Tenerifes mest fantastiske innlandsområder. Vi kjører med en 8-seters minibuss gjennom det overjordiske landskapet i Teide nasjonalpark, beundrer panoramaene fra utallige utsiktspunkter og besøker La Laguna og landsbyen Masca på toppen av åsryggen. I tillegg står en tradisjonell kanarisk lunsj på menyen. Arianne, en av lokalguidene våre, sier: "Jeg elsker å guide denne turen fordi det er en overdose natur, med fokus på øyas vulkanologi fra fortid til nåtid."Eventyret starter i La Laguna, den første av de to UNESCO-listede verdensarvene vi besøker. Her kan du utforske den kompakte gamlebyen omkranset av historiske kirker og pastellfargede kolonihus med utsmykkede trebalkonger. Deretter drar vi til Teide nasjonalpark, det andre UNESCO-listede stedet, og går en tur gjennom tett furuskog. Det blir et stopp ved Chipeque-utsiktspunktet, som ofte har utsikt over et skydekket landskap. Etter hvert som vi kommer dypere inn i nasjonalparken, endrer landskapet seg til et vulkansk månelandskap. Vi stopper ved Roques de Garcia, slik at du får tatt bilder nær disse ikoniske fjellformasjonene. Ta en siste titt på det lavakarrige landskapet ved utsiktspunktet Poleos, før vi tar turen inn i en familiedrevet restaurant for en lunsj laget av sesongbaserte og lokale råvarer. Dagen avrundes med et besøk til Masca – et vanskelig tilgjengelig tettsted som ligger på et høydedrag i en dyp, vulkansk kløft. Nyt tiden på egen hånd til å se deg rundt og nyte utsikten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, pl 

VIP Tenerife Høydepunkter
Utflukter og dagsturer

VIP Tenerife Høydepunkter

Taganana er ett av tre steder, sammen med Candelaria og Anaga naturpark, som vi besøker på denne naturskjønne utflukten til den nordøstlige delen av øya. Helt frem til 1960-tallet var Taganana kun tilgjengelig til fots eller med båt. I dag forbinder en svingende kystvei Taganana med resten av øya. Neste stopp er Candelaria for litt sightseeing. Vi fortsetter oppover kystveien mot den hvitkalkede landsbyen Taganana og nyter en lunsj med regionale delikatesser. Om ettermiddagen kjører vi gjennom fjellene til Anaga naturpark med sine dype raviner og skoger, som er noen av de eldste i Europa.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Siam Park – billett
Aktiviteter

Siam Park – billett

Tilbring en actionfylt dag i Siam Park. Badelandet er kåret til verdens beste av TripAdvisors-brukere for femte året på rad, og det er fullt av adrenalinpumpende sklier og strender i eksotiske omgivelser. Du har over 30 attraksjoner å velge mellom, så det finnes noe for ethvert familiemedlem, uansett om du har lyst til å bare slappe av eller utfordre deg selv i adrenalinfylte sklier. Hold pusten mens du kaster deg utfor det nærmest vertikale Power Tower, opphev tyngdekraften når du suser gjennom kjeven til The Dragon, surf i Wave Palace, raft nedover Mai Thai River eller slipp barna løs i The Lost City.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Delfin- og hvalsafari med Royal Delfin
Aktiviteter

Delfin- og hvalsafari med Royal Delfin

De kolossale havklippene i Los Gigantes er en 10 km lang lang åskam av vulkansk stein som tårner seg opp over Atlanterhavet. De er fantastiske fra alle vinkler, men man opplever dem likevel best på nært hold. På dette sightseeingcruiset får du ikke bare en mulighet til å gjøre dette, men du får også et unikt perspektiv på det marine livet i farvannet utenfor Tenerife. Vår luksuriøse katamaran har rikelig med plass, og det blir masse tid til bading og snorkling, og lunsj med øl, sangria og brus er inkludert. En virkelig flott utflukt som kombinerer sightseeing med aktiviteter.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, nl 

Loro Parque – billett
Aktiviteter

Loro Parque – billett

Loro Parque er en av de største hovedattraksjonene på Tenerife, med blant annet verdens største pingvinarium. Parken har et kjempeutvalg av dyr, forskjellige show i løpet av dagen, så du er garantert en dag med moro og spenning som du aldri vil glemme. Vel fremme i Loro Parque har du og familien din en hel dag til å oppleve hundrevis av fantastiske arter. Det finnes både store og små dyr, alt fra tigre og løver til surikater og otere, samt havdyr som byr på akrobatiske ferdigheter.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr, nl 

Teide Volcano Tour with Cable Car Ticket
Utflukter og dagsturer

Teide Volcano Tour with Cable Car Ticket

Tenerife's towering Mt Teide is the third-largest volcano in the world. And its 3,718-metre peak is the centrepiece of the UNESCO-listed Las Cañadas del Teide National Park. Take a guided tour of the mountain's otherworldly landscapes and soak up spectacular views over the island. And to really give your day the wow-factor, this tour includes a cable car ride to the summit.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Introduksjon til Tenerife

En øy med vakker natur, enestående havsliv og fantastisk gastronomi, Tenerife – den største av Kanariøyene, byr på et stort utvalg av aktiviteter som tilfredsstiller alle reisende. Det er ikke rart at den er populær blant mange feriegjester, inkludert familier, naturelskere og eventyrlystne.

De seks beste aktivitetene på Tenerife

1. Besøk Teide nasjonalpark

Denne UNESCO-listede nasjonalparken er hjem for en av verdens høyeste vulkaner, Teide. På 3718 meter over havet kan den til og med ses fra mange av de andre Kanariøyene. Hvis du vil se vulkanen på nært hold, kan du ta en taubane opp åssiden og beundre utsikten over Tenerife og naboøyene. Bli med på en guidet fottur og oppdag turstier som går gjennom parkens eventyrlige landskap. Eller velg en solnedgangstur og skål for solen som går ned før du bli kjent med nattehimmelen via stjernetitting.

2. Tilbring dagen på Siam Park eller Loro Parque

Siam Park med thailandsk tema byr på en perfekt dag utendørs for både familier og spenningssøkende. Den havner stadig på lister over verdens beste badeland, takket være sitt enorme utvalg av vannsklier, attraksjoner og elvestrømmer.

Loro Parque er en av de beste måtene å oppleve dyrerikets hemmeligheter på, takket være spesialtilpassede områder for hver og en av de artene som lever der. En tur gjennom Animal Embassy bringer deg tett på begivenhetene. Det finnes også et stort papegøyereservat med arter fra hele verden. I tillegg står en rekke show med eksotiske fugler, sjøløver, delfiner og spekkhuggere på programmet. Naturparken legger også vekt på utdanning, så du vil sannsynligvis også lære en ting eller to om dyreliv og bevaring i løpet av denne uforglemmelige dagen.

3. Hval- og delfinsafari

Vannet rundt Tenerife er hjem for mange arter av hvaler og delfiner. Flaskenesedelfiner og grindhvaler kan ses året rundt, mens flere enn 20 andre arter gjør sesongbesøk i en fredet sone utenfor øyas sørvestkyst. Bestill en av de daglige båtutfluktene som går ut fra den sørlige delen av øya for å få en mulighet til å se et glimt av disse skapningene i sitt naturlige miljø.

4. Begi deg ut på vannet

Hvis du liker vannsport, er Tenerife stedet for deg. Her kan du prøve surfing, vannskuter, bodyboarding, padlebrett og kajakkpadling for bare å nevne noen. Og takket være øyas rike marine liv er dykke- og snorklesscenen førsteklasses – skilpadder, rokker og blekkspruter ses regelmessig rundt strendene.

5. Opplev Tenerifes matkultur

Du kan fordype deg i Tenerifes kulinariske kultur med en gastronomisk rundtur. Fra ostesmaking til vingårdsbesøk, det finnes opplevelser for alle smaker. Naturligvis finner du tradisjonell spansk mat, men det finnes også noen retter som er unike for Kanariøyene og som er vel verdt å prøve. Hold utkikk etter papas arrugadas con mojo – direkte oversett som rynkete poteter med kryddersaus. Disse potetene kokes i kraftig saltet vann, noe som får dem til å bli skrukkete. Det er også derfor de har fått sitt litt uvanlige navn. Mojosausen er sterk, så vær forsiktig hvis du ikke er fan av krydder.

6. Gjør et stopp i koloniale gamle byer

Spredt ut over hele øya finner du historiske landsbyer, byer og steder som fortjener en omvei. Hovedstaden Santa Cruz byr både på en gammel bydel og en moderne strandpromenade. Nærliggende La Laguna står på UNESCOs verdensarvliste takket være sin godt bevarte koloniarkitektur, mens La Orotava byr på vakre pastellfargede byhus. Garachicos hvitkalkede hus står i sterk kontrast til den svarte vulkankysten, og lille Masca ligger på en ås med utsikt over en dyp dal.