Leilighetshotell Tenerife

Her har vi samlet våre leilighetshotell på Tenerife. Et leilighetshotell passer perfekt hvis du er ute etter litt mer selvstendighet, samtidig som du får den deilige feriekomforten. Les mer om våre leilighetshotell på Tenerife, og finn ditt drømmehotell!

Hotelltips

Fordeler med leilighetshotell på Tenerife

Det er flere fordeler ved å bo på et leilighetshotell på Tenerife. Er du en del av et større reisefølge, passer en leilighet perfekt hvis dere ønsker å bo sammen. Samle dere på kjøkkenet og lag mat sammen, eller slapp av i stuen mens dere deler dagens favorittøyeblikk. Med et leilighetshotell kan dere nyte et avslappet opphold på Tenerife, helt i deres eget tempo! Det passer også bra for mindre reisefølger, som for eksempel par. Slapp av og nyt ferien på et leilighetshotell!

Føl deg som hjemme

Det som gjør et opphold på et leilighetshotell virkelig unikt, er at du føler deg hjemme på en helt annen måte. Få ting er bedre enn å gå til det lokale markedet, kjøpe med ingrediensene tilbake til leiligheten og så lage maten sammen på kjøkkenet. Her unngår du køen til bufféen, og selv det å stå i oppvasken kan bli hyggelig hvis dere gjør det sammen! Og det beste av alt - dere gjør ting i akkurat det tempoet dere ønsker.

Våre leilighetshotell på Tenerife

TUI har flere leilighetshotell å velge mellom på Tenerife. Et som er spesielt populært blant våre kunder, er Blue Star Marylanza Suites & Spa. Dette Blue Star-hotellet er et moderne og internasjonalt leilighetshotell, rett ved en av Tenerifes mange golfbaner og i gåavstand til Playa de las Americas og Los Cristianos. Hotellet har også et av øyas beste spa- og fitnessenter. Et annet hotell vi kan anbefale, er Royal Sun i Los Gigantes. Her har du flott utsikt over Atlanteren og de kjente klippeformasjonene i Los Gigantes, og hotellet har basseng, restaurant og bar.

Lurer du på hvordan været blir i ferien? Da kan du se vår side for været på Tenerife. Hvis du vil ha et større utvalg av hotell, kan du se flere av våre hotell på Tenerife eller vår side for leilighetshotell.