Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
78 Aktiviteter
Sort by:
Rundtur på Fuerteventura – landsbyer, grotter og gårder med lunsj
Utflukter og dagsturer

Rundtur på Fuerteventura – landsbyer, grotter og gårder med lunsj

Spaser gjennom gamle landsbytorg og inn i vakre kolonikirker, undersøk havgrotter og lær om tradisjonelle råvarer. Mellom stoppene besøker vi vakre utsiktspunkter for å beundre Fuerteventuras golde landskap. Det kan se ufruktbart ut, men Marta, en av våre dyktige guider, sier: "Det finnes 44 forskjellige fuglearter på Fuerteventura, til tross for mangelen på trær. Det er bare fire færre enn på den skogkledde øya Madeira."Vi starter dagen med å lære om et av øyas mest kjente produkter på en aloe vera-plantasje. Finn ut hvordan den har blitt en utmerket allrounder i velværeverdenen. Deretter drar vi til Pajara for å besøke Nuestra Señora de la Regla-kirken for å beundre dens enestående aztekiske fasade. Marta legger til: "Pajara ble en gang kåret til den sjette vakreste landsbyen i Spania. Her oser det av sjarm." Kjør ved siden av den lille fiskerlandsbyen Ajuy på vestkysten, der du kan utforske den svarte sandstranden og havgrottene i krittklipper. Deretter går turen videre til Betancuaria, med et fotostopp underveis for å forevige de golde fjellene og havet ved utsiktspunktet Las Peñitas.I Betancuria drar vi tilbake i tid med et besøk i Santa María-kirken, den eldste på Kanariøyene, som ble innviet i 1424. Deretter går turen videre til en familiedrevet restaurant i Valle de Santa Ines for en lunsj laget av lokale råvarer. Og for å runde av dagen, besøker vi en geitegård og smaker på lokale oster samt lokalt syltetøy og honningromlikør – en Fuerteventura-favoritt.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fottur i Ajuy & Las Peñitas med piknik
Aktiviteter

Fottur i Ajuy & Las Peñitas med piknik

På denne fotturen får du oppleve alle de tingene som gjør det vestlige høylandet i Fuerteventura så spesielt. Vi starter i Vega de Rio Palmas og guiden fører oss gjennom en av øyets grønneste områder til fiskerlandsbyen Ajuy. Området er fjerntliggende, noe som gir utflukten en Ville vesten-følelse. Fernando, en av våre insiderguider, sier: "Hvert år, den tredje lørdagen i september, pilgrimer tusenvis av øyboere kledd i tradisjonelle kanariske kostymer gjennom juvet for å tilbe Fuerteventuras skytshelgen".Opplev deler av Fuerteventura utenfor allfarvei mens du går til fots og krysser daler fra landsbygda Vega de Rio Palmas til eremitasjen Las Peñitas. Det blir nok at fotostopp og mulighet til å hvile i skyggen under et av de mange daddeltrærne som står langs veine. Takket være det omkringliggende havet med grønn vegetasjon og overjordiske fjellformasjoner, kjenner lokalbefolkningen området som "Fuerteventuras oase". Filmfans kan imidlertid se området i en av scenene fra den siste Marvel-filmen, The Eternals.Vi fortsetter på en sti langs en kløft mot kysten og landsbyen Ajuy er neste stopp. Denne avsidesliggende landsbyen er kjent for sine havgrotter, som du kan utforske sammen med de svarte vulkanstrendene. Turen avsluttes med en velsmakende pikniklunsj før vi kjører tilbake.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Highlights of Fuerteventura Private Tour with Canarian Lunch
Utflukter og dagsturer

Highlights of Fuerteventura Private Tour with Canarian Lunch

Explore Fuerteventura's plentiful supply of sights and scenery on an exclusive tour just for you and your party. You'll visit Pajara, Ajuy and Betancuria and there's a cheese tasting experience and a traditional lunch included, too. Yurena, one of our local guides, says, ‘We're so proud of our majorero cheese. The goats have been here for centuries, and their milk reflects how happy they are with island life – it's top quality, very pure, and has a high protein and fat content, making it perfect for cheese production.'First up is an aloe vera plantation, where you'll learn all about the plant's reputed healing properties. Then it's on to Pajara to visit its enigmatic Aztec-looking church. Next up is the remote village of Ajuy, with its black volcanic beach with colourful fishing boats. There's also a pit stop at Las Peñitas viewpoint – a standout selfie spot. We'll discover beautiful Betancuria, too. The island's first capital is now a sleepy, whitewashed village that's home to St Mary's Church – the oldest in the Canaries – whose simple façade hides a richly decorated interior.When you've worked up an appetite, there's a tasty lunch of local specialities to look forward to in Valle de Santa Ines. Hosted at a family-owned restaurant, your meal will be prepared with local, seasonal produce from the island. In the afternoon, you'll visit a goat farm, where you'll sample majorero cheese together with local jams and homemade mojo sauces as well as honey rum.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Highlights of Lanzarote Private Tour from Fuerteventura
Utflukter og dagsturer

Highlights of Lanzarote Private Tour from Fuerteventura

Lanzarote may only be a 25-minute ferry ride from Fuerteventura, but in the scenery stakes, it's a world away. On this exclusive private tour, you'll discover the lava-scarred landscapes of Timanfaya National Park, journey through the palm tree valley of Haria and taste wine from a volcanic vineyard.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Lanzarotes grotter og vulkaner – fra Fuerteventura
Utflukter og dagsturer

Lanzarotes grotter og vulkaner – fra Fuerteventura

Lanzarote og Fuerteventura ligger bare 30 minutter fra hverandre, men når det kommer til landskapet er de lysår fra hverandre. Vi tar deg med til øyas nordside for å utforske det månelignende landskapet, palmekledde daler, vulkanske vingårder og hvitkalkede landsbyer. Teresa, en av lokalguidene våre, sier: "Lanzarotes viner er frukten av vår oppfinnsomhet når det gjelder å gjøre ødeleggelsene utført av Moder Natur til kunst – en rød tråd som binder øyboer og landskap sammen." Etter en tidlig opphenting kjører vi til havnen for å gå om bord på fergen til Playa Blanca. Reisen begynner med et besøk i Timanfaya nasjonalpark, et av UNESCOs biosfærereservater, som er hjem for mer enn 100 vulkaner. Det føles som om vi har landet på månen. Kjenn varmen under føttene når du ser greiner som tar fyr og en dampende geysir som spruter vann opp fra bakken. Teresa sier: "Kjøreturen gjennom det karrige månelignende lavalandskapet, er som hentet rett ut av en sci-fi-film".Det blir også et stopp på en familieeid vingård i La Geria. Smak vin som er laget av druer som er dyrket i fuktige sirkulære hulrom, kjent som "socos". En kjøretur gjennom De tusen palmers dal vekker appetitten og vi får servert lunsj i en familieeid restaurant, som bruker lokale råvarer. Med dette stoppet bidrar vi også til lokalsamfunnet. Dagen avsluttes med et besøk til Jameos del Agua. Disse vulkanrørene ble omgjort til en nattklubb av den legendariske lokale arkitekten Cesar Manrique på 60-tallet.

Gratis kansellering
Språk:

pl 

Jeepsafari på Fuerteventura til El Cotillo og Bayuyovulkanen
Aktiviteter

Jeepsafari på Fuerteventura til El Cotillo og Bayuyovulkanen

Dra ut på en offroad-tur som lar deg oppleve alt fra Fuerteventuras vulkanske landskap til vakre fiskelandsbyer. Det er maksimalt 16 personer i gruppen, og vi runder av ettermiddagen med muligheten til å se en episk solnedgang. Juan Carlos, en av lokalguidene våre, sier: "Det er et fantastisk eventyr helt fra start når vi buldrer gjennom området rundt Bayuyo. Med sin tørre jord, støvete landeveier og vulkaner, er det lett å få følelsen av at man er på Mars".Turen går nedover grusveier og forbi vulkaner mens vi suser over lavafelt og svidde krattmarker. Det blir et fotostopp ved Bayuyovulkanen der du med litt flaks møter på de vennlige små stripeekornene. "Ta med noen nøtter", anbefaler Juan Carlos. Deretter kjører vi forbi Majanicho, en liten landsby i en rolig bukt. Herfra følger vi kysten på sandstier til vi ankommer fiskerlandsbyen El Cotillo. Bølgene her har gjort stedet til et mekka for surfere. I motsetning til kystlinjene i nord og sør, består El Cotillo-stranden av svart vulkansk sand. Vi besøker et tre-i-ett-fyrtårn og Tostontårnet der du kan ta noen flotte bilder. Du får også tid på egen hånd til å ta en matbit eller rusle litt rundt i landsbyen. Deretter går turen videre til et utsiktspunkt for å se solen synke ned i Atlanterhavet mens du nipper til en avkjølt cava. Kjøreturen tilbake under den stjerneopplyste himmelen er prikken over i-en.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fuerteventuras landsbyer, gastronomi og en aloe vera-plantasje
Utflukter og dagsturer

Fuerteventuras landsbyer, gastronomi og en aloe vera-plantasje

Ta en tur utenfor allfarvei for å oppleve det genuine Fuerteventura. Med historiske byer, gårder, smaksprøver og utsiktspunkter gir denne turen deg en ekte følelse av livet på øya. Vi utforsker Ajuy, Pajara og Betancuria, besøker en aloe vera-plantasje og smaker på lokale spesialiteter på en geitefarm. Francisco, en av lokalguidene våre, sier: "Mojo-sauser er en viktig del av det kanariske kjøkkenet. Du kan prøve to typer – en sterk rød og en urteaktig grønn. Mojo ble oppfunnet her fordi det var her de viktigste ingrediensene først kom sammen. Olivenolje og paprika fra Spania, spisskummen fra Nord-Afrika og chili fra Sør-Amerika."Første stopp er Ajuy, der du kan utforske denne fiskerlandsbyen og ta en valgfri spasertur til havgrottene som er uthulet av bølgene. I Pajara kan du ta en titt på den aztekerinspirerte fasaden på kirken Nuestra Señora de Regla. Betancurias blomsterfylte gater og palmer vil sjarmere deg i senk, og så er det tid for geitefarmen. Fuerteventura har en lang tradisjon for geitehold, og det mest berømte resultatet er majorero-osten. Her får du smake på osten sammen med syltetøy, mojosaus og tradisjonell kanarisk rom med honningsmak.Deretter tar vi et fotostopp ved utsiktspunktet Las Peñitas på vei til ostemuseet i Antigua. Etter alle disse ostefaktaene er du klar for tapaslunsj på en tradisjonell kanarisk restaurant med autentiske smaker og lokale spesialiteter på menyen. Dagen avrundes med et besøk på en aloe vera-plantasje, der dere får høre om plantens helbredende egenskaper.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

El Cotillo Sunset 4x4 Safari in Fuerteventura with Bayuyo Volcano
Aktiviteter

El Cotillo Sunset 4x4 Safari in Fuerteventura with Bayuyo Volcano

This exclusive off-road experience takes you through northern Fuerteventura's volcanic landscapes to wave-washed fishing villages. And to top it all, your evening is rounded off with the chance to see an epic sunset. What's more, you'll do it in a small group of no more than 16 guests. Juan Carlos, one of our local guides, says, ‘Right from the go, it's a full-throttle adventure as you rumble through the Bayuyo badlands. With their scorched earth, dusty trails and volcanoes, you'd be forgiven for thinking you were on Mars.'We'll hook inland to the Bayuyo volcanic zone, zooming down dirt tracks and past craters on lava-scarred fields. There's a photo stop at the Bayuyo volcano itself, where with a bit of luck you might meet the friendly local chipmunks. ‘Bring some nuts,' advises Juan Carlos. We'll then make a beeline for Majanicho, a ramshackle hamlet huddled in a sheltered cove. From here, we'll follow the coastline on sandy trails until reaching the fishing village of El Cotillo. The waves have made it something of a mecca for surfers.Unlike the coastlines to its north and south, El Cotillo beach is black volcanic sand. You'll get to visit the three-in-one lighthouse and the Toston tower for some snaps. There's also free time to grab a bite to eat or poke around the village. It's then on to a viewpoint to watch the sun sink into the Atlantic while you sip on a chilled cava. Then drive back under the star-lit sky is the icing on the cake.

Gratis kansellering
Instant Confirmation
Lanzarote Volcanoes and Caves Tour from Fuerteventura
Utflukter og dagsturer

Lanzarote Volcanoes and Caves Tour from Fuerteventura

Lanzarote and Fuerteventura may only be 25 minutes apart but scenery wise, they're light years apart. On this full day, you can discover some of the best bits – the volcanoes of the Lunar Route, Cesar Manrique's inspired architecture at Jameos del Agua and some local wines in La Geria.

Gratis kansellering
Instant Confirmation
Fuerteventura 4x4 og Catamaran Tour
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Fuerteventura 4x4 og Catamaran Tour

Det er det beste fra begge verdener på denne heldagsturen, som pakker i en øyutforskning med 4x4 og et katamarancruise rundt Isla de los Lobos. Du går gjennom Fuerteventuras terrengløp, tar inn landsbyer og gårder, og bytter til en katamaran hvor du får full VIP-behandling.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Aphrodite solnedgangscruise på Fuerteventura
Gå ikke glipp av
Utflukter og dagsturer

Aphrodite solnedgangscruise på Fuerteventura

Å drive forbi Fuerteventuras kystlinje når solen begynner å gå ned tar avslapning til neste nivå. Vi cruiser ut mens den milde kveldsbrisen suser rundt havnen for å se solen gå ned over vakre strender om bord på Aphrodite, en tradisjonell tyrkisk gületskute. I tillegg kan du nyte middag, drinker og avslappende musikk.Du får se øya i et helt nytt lys når vi seiler ut fra Morro Jable-havnen før solen dykker ned i horisonten. Med en drink fra den åpne baren i hånden, kan du slappe av om bord til live-DJen som spiller det beste av chill-out-låter. Deretter kaster kapteinen anker i en bukt utenfor kysten, slik at du kan slappe av og nyte den milde sommerbrisen.Etter hvert som sulten melder seg, vil du blir servert et måltid med orientalsk tema, tilberedt av mannskapet. Men, vi sparer det beste til sist – en blendende spansk solnedgang som lyser opp himmelen.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse
Økologisk gårdsopplevelse med tapas på Fuerteventura
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Økologisk gårdsopplevelse med tapas på Fuerteventura

Du kan oppleve naturen på nært hold på Verdeaurora Bio Farm, en tradisjonell finca som har blitt et fristed for bærekraft på øya Fuerteventura. På denne halvdagsturen får du ta del i det autentiske livet på gården ved å mate dyr, hente inn nylagte egg og lære om aloe vera-plantens fordeler. Du kan også ta med deg et eget plantet eksemplar hjem.Du får en gratis personlig bondepakke og en stråhatt som du kan bruke under besøket og ta med deg hjem. Etter en omvisning på gården kan du friste smaksløkene med et utvalg av lokale produkter i gårdens rolige omgivelser, eksklusiv olivenolje og tradisjonell Majorera-gastronomi.Denne intime opplevelsen er begrenset til åtte gjester, og du får en guide som viser deg rundt og gir deg en dyp tilknytning til øyas jordbruksarv. Gårdens engasjement for å bevare miljøet understrekes av at den er 100 % økologisk og bruker bærekraftige transportmidler.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Introduksjon til Fuerteventura

Fuerteventura, den nest største av Kanariøyene, er det perfekte reisemålet for alle som elsker å være på stranden eller oppleve naturen. Den har ikke mindre enn 150 km med sandstrender, som inkluderer alt fra lange strekninger til bortgjemte viker. Dessuten er landskapet her så variert at det hadde passet bra som innspillingssted for sci-fi-filmer. Du kan forvente sanddyner, palmeomringede oaser og 24 vulkaner. I tillegg finnes det mange koloniale landsbyer spredt over hele øya som bare venter på å bli utforsket.

De seks beste aktivitetene på Fuerteventura

1. Utforsk naturparkene Jandía og Corralejo

Naturparken Jandía dekker øyas sydligste spiss og byr på utallige strender som er omkranset av en dramatisk åsrygg. Det er nesten som om Moder Jord hadde off road-safari i tankene da hun skapte den. Den forlatte Villa Winter og øyas høyeste punkt, Pico de la Zarza, er perfekte steder å stoppe for å ta noen bilder av det postkortvakre landskapet.

Sanddynene i naturparken Corralejo er de største i den kanariske skjærgården og er hjemsted for endemiske dyre- og plantearter som du ikke ser andre steder, inkludert truede fugler og biller som graver seg ned i sanden. Parkens sørlige grense er markert av den marslignende Roja-vulkanen. Begge naturparkene er vel verdt en dagsutflukt.

2. Dra til Lobos Island

Bare noen minutter nord for Fuerteventura har den ubebodde øya alt du trenger for en morsom dagsutflukt. Denne lille perlen byr på mange vannsportmuligheter. Ta på deg snorkelen og svøm sammen med havabborer, damselfisk, øglefisk, papegøyefisk, blekkspruter og mye mer. For å besøke øya Lobos, må du bestille en utflukt minst fem dager i forveien. Det er et veldig populært utfluktsmål for dagsturer, så vi anbefaler at du bestiller tidlig for å sikre at du ikke går glipp av noe.

3. Prøv noen vannsporter

Med en for det meste urørt kystlinje, omgitt av Atlanterhavet, finnes det en overflod av vannaktiviteter du kan prøve på Fuerteventura. Uansett om du er nybegynner eller profesjonell, er en dykke- eller snorklingsutflukt et must. Ekspertguider tar deg med under vann, der du kan se fisk, rokker og til og med, med litt flaks, sjøhester. Katamaranturer og delfinsafarier står også på programmet.

4. Spaser rundt Salinas del Carmen

En populær attraksjon på Fuerteventura er Salinas del Carmen, det eneste saltverket som fortsatt er i drift på øya. Det ligger på østkysten, nær Antigua og inkluderer et lager, kjøpmannshus, restene av den gamle kaia og et museum. Under et besøk kan du finne ut hvor viktig saltindustrien har vært for Fuerteventura og hvis du har lyst til å skitne til hendene, kan du til og med prøve å være saltarbeider for en dag.

5. Utforsk det tradisjonelle kanariske kjøkkenet

Fuerteventuras kjøkken anses å være blant de mest autentiske på Kanariøyene. Majorero-osten er spesielt populær og laget av melk fra mojorero-geiter, som er hjemmehørende på øya. For tradisjonelle restauranter bør du ta turen til det historiske Betancuria eller fiskerlandsbyen Ajuy, med et stort utvalg av fersk fisk.

6. Se Fuerteventuras kirker og vindmøller

Bortsett fra vulkanene, er det ikke noe som representerer Fuerteventura bedre enn dens billedskjønne samling av hvitkalkede kirker og vindmøller. De vakreste kirkene ligger i Antigua, Betancuria, La Oliva og Pajara, mens de mest fotogene vindmøllene finnes i Puerto Lajas, Villaverde og Llanos de la Concepción. Mange av dem er bygget for å male det lokale gofio-melet i de tradisjonelt vindfylte delene av Fuerteventura og en del har blitt fullstendig reservert de siste årene.