Handlevogn
90 Aktiviteter
Sort by:
Øyrundtur på Fuerteventura – landsbyer, grotter og gårder med lunsj
Utflukter og dagsturer

Øyrundtur på Fuerteventura – landsbyer, grotter og gårder med lunsj

Spaser gjennom gamle landsbytorg og inn i vakre kolonikirker, undersøk havgrotter og lær om tradisjonelle råvarer. Mellom stoppene besøker vi vakre utsiktspunkter for å beundre Fuerteventuras golde landskap. Det kan se ufruktbart ut, men Marta, en av våre dyktige guider, sier: "Det finnes 44 forskjellige fuglearter på Fuerteventura, til tross for mangelen på trær. Det er bare fire færre enn på den skogkledde øya Madeira."Vi starter dagen med å lære om et av øyas mest kjente produkter på en aloe vera-plantasje. Finn ut hvordan den har blitt en utmerket allrounder i velværeverdenen. Deretter drar vi til Pajara for å besøke Nuestra Señora de la Regla-kirken for å beundre dens enestående aztekiske fasade. Marta legger til: "Pajara ble en gang kåret til den sjette vakreste landsbyen i Spania. Her oser det av sjarm." Kjør ved siden av den lille fiskerlandsbyen Ajuy på vestkysten, der du kan utforske den svarte sandstranden og havgrottene i krittklipper. Deretter går turen videre til Betancuaria, med et fotostopp underveis for å forevige de golde fjellene og havet ved utsiktspunktet Las Peñitas.I Betancuria drar vi tilbake i tid med et besøk i Santa María-kirken, den eldste på Kanariøyene, som ble innviet i 1424. Deretter går turen videre til en familiedrevet restaurant i Valle de Santa Ines for en lunsj laget av lokale råvarer. Og for å runde av dagen, besøker vi en geitegård og smaker på lokale oster samt lokalt syltetøy og honningromlikør – en Fuerteventura-favoritt.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fuerteventura 4x4 og Catamaran Tour
Aktiviteter

Fuerteventura 4x4 og Catamaran Tour

Det er det beste fra begge verdener på denne heldagsturen, som pakker i en øyutforskning med 4x4 og et katamarancruise rundt Isla de los Lobos. Du går gjennom Fuerteventuras terrengløp, tar inn landsbyer og gårder, og bytter til en katamaran hvor du får full VIP-behandling.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Fottur i Ajuy & Las Peñitas med piknik
Aktiviteter

Fottur i Ajuy & Las Peñitas med piknik

På denne fotturen får du oppleve alle de tingene som gjør det vestlige høylandet i Fuerteventura så spesielt. Vi starter i Vega de Rio Palmas og guiden fører oss gjennom en av øyets grønneste områder til fiskerlandsbyen Ajuy. Området er fjerntliggende, noe som gir utflukten en Ville vesten-følelse. Fernando, en av våre insiderguider, sier: "Hvert år, den tredje lørdagen i september, pilgrimer tusenvis av øyboere kledd i tradisjonelle kanariske kostymer gjennom juvet for å tilbe Fuerteventuras skytshelgen".Opplev deler av Fuerteventura utenfor allfarvei mens du går til fots og krysser daler fra landsbygda Vega de Rio Palmas til eremitasjen Las Peñitas. Det blir nok at fotostopp og mulighet til å hvile i skyggen under et av de mange daddeltrærne som står langs veine. Takket være det omkringliggende havet med grønn vegetasjon og overjordiske fjellformasjoner, kjenner lokalbefolkningen området som "Fuerteventuras oase". Filmfans kan imidlertid se området i en av scenene fra den siste Marvel-filmen, The Eternals.Vi fortsetter på en sti langs en kløft mot kysten og landsbyen Ajuy er neste stopp. Denne avsidesliggende landsbyen er kjent for sine havgrotter, som du kan utforske sammen med de svarte vulkanstrendene. Turen avsluttes med en velsmakende pikniklunsj før vi kjører tilbake.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Fuerteventura Villages and Food Tour with Aloe Vera Plantation
Utflukter og dagsturer

Fuerteventura Villages and Food Tour with Aloe Vera Plantation

Historic towns, farms, tastings and viewpoints – this tour gives you a flavour of Fuerteventura. You'll explore Ajuy, Pajara and Betancuria, take in an aloe vera plantation and a cheese museum, then round it off with a late lunch.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Jeepsafari på Fuerteventura til El Cotillo og Bayuyovulkanen
Aktiviteter

Jeepsafari på Fuerteventura til El Cotillo og Bayuyovulkanen

Dra ut på en offroad-tur som lar deg oppleve alt fra Fuerteventuras vulkanske landskap til vakre fiskelandsbyer. Det er maksimalt 16 personer i gruppen, og vi runder av ettermiddagen med muligheten til å se en episk solnedgang. Juan Carlos, en av lokalguidene våre, sier: "Det er et fantastisk eventyr helt fra start når vi buldrer gjennom området rundt Bayuyo. Med sin tørre jord, støvete landeveier og vulkaner, er det lett å få følelsen av at man er på Mars".Turen går nedover grusveier og forbi vulkaner mens vi suser over lavafelt og svidde krattmarker. Det blir et fotostopp ved Bayuyovulkanen der du med litt flaks møter på de vennlige små stripeekornene. "Ta med noen nøtter", anbefaler Juan Carlos. Deretter kjører vi forbi Majanicho, en liten landsby i en rolig bukt. Herfra følger vi kysten på sandstier til vi ankommer fiskerlandsbyen El Cotillo. Bølgene her har gjort stedet til et mekka for surfere. I motsetning til kystlinjene i nord og sør, består El Cotillo-stranden av svart vulkansk sand. Vi besøker et tre-i-ett-fyrtårn og Tostontårnet der du kan ta noen flotte bilder. Du får også tid på egen hånd til å ta en matbit eller rusle litt rundt i landsbyen. Deretter går turen videre til et utsiktspunkt for å se solen synke ned i Atlanterhavet mens du nipper til en avkjølt cava. Kjøreturen tilbake under den stjerneopplyste himmelen er prikken over i-en.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Rundtur på Lanzarote med Timanfaya nasjonalpark, vingård og El Golfo
Severdigheter og guidede turer

Rundtur på Lanzarote med Timanfaya nasjonalpark, vingård og El Golfo

Lanzarote ligger bare 30 minutter med båt fra Fuerteventura, som er kort tid å reise for en utenomjordisk opplevelse. På denne turen utforsker vi øyas månelignende landskap og prøver de fruktige vinene til La Geria. Leo, en av våre dyktige guider, sier: Da jeg var liten gutt, hørte jeg den legendariske lokale arkitekten Cesar Manrique, som var en familievenn, si at "Den sanne kunsten på Lanzarote er bonde som med sine bare hender og kameler, har vært i stand til å tegne La Geria". Du vil snart skjønne hva han mente.Etter å ha blitt hentet tidlig på hotellet går turen videre med minibuss til Corralejo for å gå om bord i fergen til Playa Blanca sør på Lanzarote. Moroa starter umiddelbart med et besøk på en familieeid vingård i La Geria. Du får se hvordan vinstokkene vokser i den fuktige vulkanske asken mens de er skjermet fra vinden av hesteskoformede steinvegger. Med dette besøket bidrar du til lokalsamfunnet og økonomien.Deretter går turen over svidd jord mot Timanfayas nasjonalpark. Lær alt om vulkaner i besøkssenteret og opplev noen kule triks, takket være den geotermiske jorden under deg. Deretter tar vi en kjøretur langs måneruten. Det rød-svarte landskapet er hjemsted for en tredjedel av Lanzarotes vulkaner. Ved parkens kystkant kan du ta turen til den avsidesliggende landsbyen El Golfo for å se dens berømte grønne lagune og deretter nyte fritiden til å ta en matbit i en av restaurantene ved havet.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Cheese Making Experience in Fuerteventura with Transfer
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Cheese Making Experience in Fuerteventura with Transfer

You'll get a real taste of Fuerteventura on this hands-on tour. Spend the morning on a working goat farm and learn everything there is to know about local goats and the cheese production process. As well as tending to the animals there'll be a chance to make your own cheese, too. Sonia, one of our expert local guides, says, ‘Majorero cheese has earned the nickname ‘jewel of Fuerteventura.' Made from the milk of native majorera goats, it was the first Canary Island cheese to obtain the designation of origin label, thanks to its special qualities and importance for local heritage.'Your morning on the farm will bring you up close to the goats. Guided by the professionals, you'll have the chance to milk and feed the Majorero goats and enjoy a freshly squeezed glass of goat's milk mixed with gofio, a tasty local cereal. Next, you'll learn how the Majorero cheese is made, and then you'll have a chance to try your hand at making your own fresh goat's cheese, which you can personalize and vacuum pack to take home.No visit to the goat farm is complete without sampling the award-winning goat's cheeses, presented on a cheese-board with local jams and mojo sauce. This unique experience offers an immersion into local traditions and heritage, and you'll leave with a new skill and an appreciation for the tradition and quality of Fuerteventura's artisan products. It's a family- friendly, half-day morning excursion allowing you the afternoon free to relax back at your hotel.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Kamelridning
Billetter og arrangementer

Kamelridning

Ri gjennom Fuerteventuras berømte månelignende landskap med kamel. Turen går først til Oasis Wildlife Fuerteventura der du får et fascinerende innblikk i kamelbevaring og atferd fra en ekspert. Deretter kan du nyte en humpete, men morsom 25-minutters ridetur på kamel langs støvete stier og stier til du ser havet. Dette er en opplevelse som garantert blir en hit for hele familien.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse
Oasis Wildlife Fuerteventura – billett med transport
Aktiviteter

Oasis Wildlife Fuerteventura – billett med transport

Oasis Wildlife er hjemsted for et stort utvalg av fugler, reptiler og afrikanske dyr, som lever så nær sine naturlige omgivelser som mulig. Det er et vellykket avlsprogram her og blant tilflytterne finnes det både sjiraffer, sjøløver og flodhester.Kom tett på mange av dem og se show med sjøløver, papegøyer, slanger og krokodiller. Mellom showene kan du komme tett på sjiraffene fra utsiktsplattformen, le av de frekke sjimpansene, beundre elefantene og ta bilder av surikater, otere, sebraer og flodhester – listen er nesten uendelig.Det finnes også mulighet for en valgfri ridetur på kamel, noe som byr på ytterligere eventyr og moro underveis.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Eventyr på elsykkel
Aktiviteter

Eventyr på elsykkel

Oppdag den vakre naturen på Fuerteventura med en elsykkel. Du kan velge mellom fire ruter og du kan bruke elsykkelen som en vanlig sykkel, eller bytte til elsykkel med et klikk i oppoverbakkene.

Gratis kansellering
Små Grupper
Lobos Island – fergebillett med transport
Aktiviteter

Lobos Island – fergebillett med transport

Med ingen biler og bare dyreliv, er Lobos Island et tilfluktssted like utenfor kysten av Fuerteventura. Du tar fergen fra Corralejo og får mulighet til å oppdage dens vakre herligheter – det finnes bare en håndfull bygninger. Ettersom det er et beskyttet område, er besøksantallet og varighet begrenset, med morgen- og ettermiddagsplasser som bestilles minst fem dager i forveien.Etter opphenting fra hotellet ditt, blir du kjørt til havnen for den korte fergeoverfarten til denne øde øya der livet ser ut til å stå stille. Enten du er en naturelsker eller en solsøker, kommer du garantert til å bli forelsket i de uberørte strendene, vannet som er fullt av marint liv og turstier som krysser det tørre vulkanske landskapet.På nordkysten finner du et fyrtårn med panoramautsikt over havet. Og til tross for sitt ørkenlignende landskap, er Lobos hjemsted for et rikt fugleliv og 130 plantearter. Med så mye natur rundt deg, er du garantert avslapning i fred og ro.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse
Dykking for nybegynnere i Corralejo
Aktiviteter

Dykking for nybegynnere i Corralejo

Plassert på Fuerteventuras nordspiss, er Corralejos krystallklare vann fullt av eksotisk fisk. Og denne dykkeopplevelsen er den perfekte introduksjonen til denne morsomme aktiviteten. Det gir deg en smakebit på en verden under vann under oppsyn av PADI-instruktører.Dykkerteamet ditt vil først forklare hvordan pusteutstyret fungerer og hvordan man kommuniserer under vann. Etter dette øver du i et grunt basseng, med instruktøren din ved siden av deg. Deretter blir det en kort båttur til kysten av Lobos Island, hvor det er tid for ditt første ordentlige havdykk. Du vil bli overrasket over livet under vann rundt deg. Forestill deg pulserende skjær og fjellformasjoner med blåfinnet damselv, papegøyefisk, leppefisk og andre marine vidundere.Hvis du er heldig, kan du til og med se en rokke eller en snill englehai også. Dette er en strålende mulighet hvis du noen gang har ønsket å prøve dykking.

Gratis kansellering
Språk:

es, en 

Introduksjon til Fuerteventura

Fuerteventura, den nest største av Kanariøyene, er det perfekte reisemålet for alle som elsker å være på stranden eller oppleve naturen. Den har ikke mindre enn 150 km med sandstrender, som inkluderer alt fra lange strekninger til bortgjemte viker. Dessuten er landskapet her så variert at det hadde passet bra som innspillingssted for sci-fi-filmer. Du kan forvente sanddyner, palmeomringede oaser og 24 vulkaner. I tillegg finnes det mange koloniale landsbyer spredt over hele øya som bare venter på å bli utforsket.

De seks beste aktivitetene på Fuerteventura

1. Utforsk naturparkene Jandía og Corralejo

Naturparken Jandía dekker øyas sydligste spiss og byr på utallige strender som er omkranset av en dramatisk åsrygg. Det er nesten som om Moder Jord hadde off road-safari i tankene da hun skapte den. Den forlatte Villa Winter og øyas høyeste punkt, Pico de la Zarza, er perfekte steder å stoppe for å ta noen bilder av det postkortvakre landskapet.

Sanddynene i naturparken Corralejo er de største i den kanariske skjærgården og er hjemsted for endemiske dyre- og plantearter som du ikke ser andre steder, inkludert truede fugler og biller som graver seg ned i sanden. Parkens sørlige grense er markert av den marslignende Roja-vulkanen. Begge naturparkene er vel verdt en dagsutflukt.

2. Dra til Lobos Island

Bare noen minutter nord for Fuerteventura har den ubebodde øya alt du trenger for en morsom dagsutflukt. Denne lille perlen byr på mange vannsportmuligheter. Ta på deg snorkelen og svøm sammen med havabborer, damselfisk, øglefisk, papegøyefisk, blekkspruter og mye mer. For å besøke øya Lobos, må du bestille en utflukt minst fem dager i forveien. Det er et veldig populært utfluktsmål for dagsturer, så vi anbefaler at du bestiller tidlig for å sikre at du ikke går glipp av noe.

3. Prøv noen vannsporter

Med en for det meste urørt kystlinje, omgitt av Atlanterhavet, finnes det en overflod av vannaktiviteter du kan prøve på Fuerteventura. Uansett om du er nybegynner eller profesjonell, er en dykke- eller snorklingsutflukt et must. Ekspertguider tar deg med under vann, der du kan se fisk, rokker og til og med, med litt flaks, sjøhester. Katamaranturer og delfinsafarier står også på programmet.

4. Spaser rundt Salinas del Carmen

En populær attraksjon på Fuerteventura er Salinas del Carmen, det eneste saltverket som fortsatt er i drift på øya. Det ligger på østkysten, nær Antigua og inkluderer et lager, kjøpmannshus, restene av den gamle kaia og et museum. Under et besøk kan du finne ut hvor viktig saltindustrien har vært for Fuerteventura og hvis du har lyst til å skitne til hendene, kan du til og med prøve å være saltarbeider for en dag.

5. Utforsk det tradisjonelle kanariske kjøkkenet

Fuerteventuras kjøkken anses å være blant de mest autentiske på Kanariøyene. Majorero-osten er spesielt populær og laget av melk fra mojorero-geiter, som er hjemmehørende på øya. For tradisjonelle restauranter bør du ta turen til det historiske Betancuria eller fiskerlandsbyen Ajuy, med et stort utvalg av fersk fisk.

6. Se Fuerteventuras kirker og vindmøller

Bortsett fra vulkanene, er det ikke noe som representerer Fuerteventura bedre enn dens billedskjønne samling av hvitkalkede kirker og vindmøller. De vakreste kirkene ligger i Antigua, Betancuria, La Oliva og Pajara, mens de mest fotogene vindmøllene finnes i Puerto Lajas, Villaverde og Llanos de la Concepción. Mange av dem er bygget for å male det lokale gofio-melet i de tradisjonelt vindfylte delene av Fuerteventura og en del har blitt fullstendig reservert de siste årene.