Handlevogn
73 Aktiviteter
Sort by:
Rundtur på Fuerteventura – landsbyer, grotter og gårder med lunsj
Utflukter og dagsturer

Rundtur på Fuerteventura – landsbyer, grotter og gårder med lunsj

Spaser gjennom gamle landsbytorg og inn i vakre kolonikirker, undersøk havgrotter og lær om tradisjonelle råvarer. Mellom stoppene besøker vi vakre utsiktspunkter for å beundre Fuerteventuras golde landskap. Det kan se ufruktbart ut, men Marta, en av våre dyktige guider, sier: "Det finnes 44 forskjellige fuglearter på Fuerteventura, til tross for mangelen på trær. Det er bare fire færre enn på den skogkledde øya Madeira."Vi starter dagen med å lære om et av øyas mest kjente produkter på en aloe vera-plantasje. Finn ut hvordan den har blitt en utmerket allrounder i velværeverdenen. Deretter drar vi til Pajara for å besøke Nuestra Señora de la Regla-kirken for å beundre dens enestående aztekiske fasade. Marta legger til: "Pajara ble en gang kåret til den sjette vakreste landsbyen i Spania. Her oser det av sjarm." Kjør ved siden av den lille fiskerlandsbyen Ajuy på vestkysten, der du kan utforske den svarte sandstranden og havgrottene i krittklipper. Deretter går turen videre til Betancuaria, med et fotostopp underveis for å forevige de golde fjellene og havet ved utsiktspunktet Las Peñitas.I Betancuria drar vi tilbake i tid med et besøk i Santa María-kirken, den eldste på Kanariøyene, som ble innviet i 1424. Deretter går turen videre til en familiedrevet restaurant i Valle de Santa Ines for en lunsj laget av lokale råvarer. Og for å runde av dagen, besøker vi en geitegård og smaker på lokale oster samt lokalt syltetøy og honningromlikør – en Fuerteventura-favoritt.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fuerteventura 4x4 og Catamaran Tour
Aktiviteter

Fuerteventura 4x4 og Catamaran Tour

Det er det beste fra begge verdener på denne heldagsturen, som pakker i en øyutforskning med 4x4 og et katamarancruise rundt Isla de los Lobos. Du går gjennom Fuerteventuras terrengløp, tar inn landsbyer og gårder, og bytter til en katamaran hvor du får full VIP-behandling.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fottur i Ajuy & Las Peñitas med piknik
Aktiviteter

Fottur i Ajuy & Las Peñitas med piknik

På denne fotturen får du oppleve alle de tingene som gjør det vestlige høylandet i Fuerteventura så spesielt. Vi starter i Vega de Rio Palmas og guiden fører oss gjennom en av øyets grønneste områder til fiskerlandsbyen Ajuy. Området er fjerntliggende, noe som gir utflukten en Ville vesten-følelse. Fernando, en av våre insiderguider, sier: "Hvert år, den tredje lørdagen i september, pilgrimer tusenvis av øyboere kledd i tradisjonelle kanariske kostymer gjennom juvet for å tilbe Fuerteventuras skytshelgen".Opplev deler av Fuerteventura utenfor allfarvei mens du går til fots og krysser daler fra landsbygda Vega de Rio Palmas til eremitasjen Las Peñitas. Det blir nok at fotostopp og mulighet til å hvile i skyggen under et av de mange daddeltrærne som står langs veine. Takket være det omkringliggende havet med grønn vegetasjon og overjordiske fjellformasjoner, kjenner lokalbefolkningen området som "Fuerteventuras oase". Filmfans kan imidlertid se området i en av scenene fra den siste Marvel-filmen, The Eternals.Vi fortsetter på en sti langs en kløft mot kysten og landsbyen Ajuy er neste stopp. Denne avsidesliggende landsbyen er kjent for sine havgrotter, som du kan utforske sammen med de svarte vulkanstrendene. Turen avsluttes med en velsmakende pikniklunsj før vi kjører tilbake.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Highlights of Fuerteventura Private Tour with Canarian Lunch
Utflukter og dagsturer

Highlights of Fuerteventura Private Tour with Canarian Lunch

Explore Fuerteventura's plentiful supply of sights and scenery on an exclusive tour just for you and your party. You'll visit Pajara, Ajuy and Betancuria and there's a cheese tasting experience and a traditional lunch included, too. Yurena, one of our local guides, says, ‘We're so proud of our majorero cheese. The goats have been here for centuries, and their milk reflects how happy they are with island life – it's top quality, very pure, and has a high protein and fat content, making it perfect for cheese production.'First up is an aloe vera plantation, where you'll learn all about the plant's reputed healing properties. Then it's on to Pajara to visit its enigmatic Aztec-looking church. Next up is the remote village of Ajuy, with its black volcanic beach with colourful fishing boats. There's also a pit stop at Las Peñitas viewpoint – a standout selfie spot. We'll discover beautiful Betancuria, too. The island's first capital is now a sleepy, whitewashed village that's home to St Mary's Church – the oldest in the Canaries – whose simple façade hides a richly decorated interior.When you've worked up an appetite, there's a tasty lunch of local specialities to look forward to in Valle de Santa Ines. Hosted at a family-owned restaurant, your meal will be prepared with local, seasonal produce from the island. In the afternoon, you'll visit a goat farm, where you'll sample majorero cheese together with local jams and homemade mojo sauces as well as honey rum.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Highlights of Lanzarote Private Tour from Fuerteventura
Utflukter og dagsturer

Highlights of Lanzarote Private Tour from Fuerteventura

Lanzarote may only be a 25-minute ferry ride from Fuerteventura, but in the scenery stakes, it's a world away. On this exclusive private tour, you'll discover the lava-scarred landscapes of Timanfaya National Park, journey through the palm tree valley of Haria and taste wine from a volcanic vineyard.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Jeepsafari på Fuerteventura til El Cotillo og Bayuyovulkanen
Aktiviteter

Jeepsafari på Fuerteventura til El Cotillo og Bayuyovulkanen

Dra ut på en offroad-tur som lar deg oppleve alt fra Fuerteventuras vulkanske landskap til vakre fiskelandsbyer. Det er maksimalt 16 personer i gruppen, og vi runder av ettermiddagen med muligheten til å se en episk solnedgang. Juan Carlos, en av lokalguidene våre, sier: "Det er et fantastisk eventyr helt fra start når vi buldrer gjennom området rundt Bayuyo. Med sin tørre jord, støvete landeveier og vulkaner, er det lett å få følelsen av at man er på Mars".Turen går nedover grusveier og forbi vulkaner mens vi suser over lavafelt og svidde krattmarker. Det blir et fotostopp ved Bayuyovulkanen der du med litt flaks møter på de vennlige små stripeekornene. "Ta med noen nøtter", anbefaler Juan Carlos. Deretter kjører vi forbi Majanicho, en liten landsby i en rolig bukt. Herfra følger vi kysten på sandstier til vi ankommer fiskerlandsbyen El Cotillo. Bølgene her har gjort stedet til et mekka for surfere. I motsetning til kystlinjene i nord og sør, består El Cotillo-stranden av svart vulkansk sand. Vi besøker et tre-i-ett-fyrtårn og Tostontårnet der du kan ta noen flotte bilder. Du får også tid på egen hånd til å ta en matbit eller rusle litt rundt i landsbyen. Deretter går turen videre til et utsiktspunkt for å se solen synke ned i Atlanterhavet mens du nipper til en avkjølt cava. Kjøreturen tilbake under den stjerneopplyste himmelen er prikken over i-en.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Privat tur til Betancuria med transport og prøvesmaking
Utflukter og dagsturer

Privat tur til Betancuria med transport og prøvesmaking

Overfylt av blomster og innrammet av pukkelryggede åser, er Betancuria en ren skjønnhet. Hør historier om helter, sjørøvere og plyndringer mens du følger en privat guidet spasertur rundt i byen. I tillegg vil du fordype deg i øyas historie, se de mest fotogene hjørnene og smake på lokal ost og rom. Fran, en av våre erfarne lokalguider, sier: "Betancuria ble grunnlagt av den franske oppdageren Jean de Béthencourt i 1404, etter at han erobret øya. Bare seks år senere ble den opprinnelige kirken Santa Maria bygget, og selv om den ble ødelagt av pirater og måtte bygges opp igjen, er den fortsatt den eldste kirken på Fuerteventura."Med palmetrær og plassert under åsene, er øyas tidligere hovedstad et herlig sted å rusle rundt og ta bilder. Guiden din viser deg de vakreste stedene og tar deg med til det arkeologiske og etnografiske museet, som bringer øyas historie til live. Deretter kan du ta en kort spasertur ut på landsbygda for å utforske de øde ruinene av San Buenaventuraklosteret og den tilstøtende Hermitage of San Diego – begge plyndret av sjørøvere i 1593.Ta turen innom kirken Santa Maria for å se et fint eksempel på kolonialarkitektur og beundre samlingen av hellig kunst. Fran sier: "Altertavlen, som er her i dag, ble tatt i bruk etter det ødeleggende sjørøverangrepet i 1593. Det er så intrikat at det tok 34 år å fullføre." Til slutt runder vi av i en tradisjonell kanarisk bar for å smake på en prisvinnende øyost og lokal rom med honningsmak.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Privat tur til Betancuria med prøvesmaking
Utflukter og dagsturer

Privat tur til Betancuria med prøvesmaking

Innrammet av pukkelryggede åser og overfylt med blomster, er Betancuria en sann skjønnhet. Den er kanskje liten, men denne lille landsbyen er stor på legender. Hør historier om helter, sjørøvere og plyndringer mens du følger en privat guidet spasertur rundt i byen. Vi besøker bymuseet og smaker på lokal ost og rom. Fran, en av våre erfarne lokalguider, sier: "Historien om moderne Fuerteventura begynner i Betancuria. Den ble grunnlagt i 1404 av den franske oppdageren Jean de Béthencourt, etter at han erobret øya. Kirken Santa Maria ble bygget bare seks år senere og er den eldste kirken på Kanariøyene."Hils på guiden din på møtestedet og sett av sted på din private tur til den tidligere hovedstaden. Et besøk til det arkeologiske og etnografiske museet vil bringe øyas komplekse historie til live. Deretter kan du ta en kort spasertur ut på landsbygda for å utforske de øde ruinene av San Buenaventura-klosteret – det er som en scene fra en spaghetti-western – og den tilstøtende Hermitage of San Diego – begge ødelagt av sjørøvere i 1593.Besøk kirken Santa Maria for å se et godt eksempel på kolonialarkitektur, og kikk inn for å beundre samlingen av hellig kunst. Fran sier: "Altertavlen du ser i kirken i dag ble tatt i bruk etter det ødeleggende sjørøverangrepet i 1593. Det er så intrikat at det tok 34 år å fullføre." Til slutt runder vi av i en tradisjonell kanarisk bar for å smake på en prisbelønt øyost og lokal rom med smak av honning.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr 

Rundtur på Lanzarote med Timanfaya nasjonalpark, vingård og El Golfo
Severdigheter og guidede turer

Rundtur på Lanzarote med Timanfaya nasjonalpark, vingård og El Golfo

Lanzarote ligger bare 30 minutter med båt fra Fuerteventura, som er kort tid å reise for en utenomjordisk opplevelse. På denne turen utforsker vi øyas månelignende landskap og prøver de fruktige vinene til La Geria. Leo, en av våre dyktige guider, sier: Da jeg var liten gutt, hørte jeg den legendariske lokale arkitekten Cesar Manrique, som var en familievenn, si at "Den sanne kunsten på Lanzarote er bonde som med sine bare hender og kameler, har vært i stand til å tegne La Geria". Du vil snart skjønne hva han mente.Etter å ha blitt hentet tidlig, kjører vi i minibuss til havnen i Corralejo for å gå om bord på fergen til Playa Blanca sør på Lanzarote. Turen starter med en naturskjønn kjøretur gjennom svidd jord mot Timanfaya nasjonalpark. Her får du vite alt om vulkaner i tolkningssenteret, og du kan prøve noen partytriks takket være den geotermiske jorden under deg. Deretter begir du deg ut på måneruten. Det uhyggelige rød-svarte landskapet er hjemsted for en tredjedel av Lanzarotes vulkaner.Deretter fortsetter moroa med et besøk på en familieeid vingård i La Geria. Her får du se hvordan vinrankene vokser i den fuktige vulkanasken mens de er beskyttet mot vinden av hesteskoformede steinmurer. Med dette besøket bidrar du til lokalsamfunnet og den lokale økonomien. Deretter setter vi kursen mot kystkanten av Timanfaya nasjonalpark, der vi stopper ved den avsidesliggende landsbyen El Golfo for å se den berømte grønne lagunen, før vi har tid til å ta en matbit på en av restaurantene ved havet.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Fuerteventuras landsbyer, gastronomi og en aloe vera-plantasje
Utflukter og dagsturer

Fuerteventuras landsbyer, gastronomi og en aloe vera-plantasje

Ta en tur utenfor allfarvei for å oppleve det genuine Fuerteventura. Med historiske byer, gårder, smaksprøver og utsiktspunkter gir denne turen deg en ekte følelse av livet på øya. Vi utforsker Ajuy, Pajara og Betancuria, besøker en aloe vera-plantasje og smaker på lokale spesialiteter på en geitefarm. Francisco, en av lokalguidene våre, sier: "Mojo-sauser er en viktig del av det kanariske kjøkkenet. Du kan prøve to typer – en sterk rød og en urteaktig grønn. Mojo ble oppfunnet her fordi det var her de viktigste ingrediensene først kom sammen. Olivenolje og paprika fra Spania, spisskummen fra Nord-Afrika og chili fra Sør-Amerika."Første stopp er Ajuy, der du kan utforske denne fiskerlandsbyen og ta en valgfri spasertur til havgrottene som er uthulet av bølgene. I Pajara kan du ta en titt på den aztekerinspirerte fasaden på kirken Nuestra Señora de Regla. Betancurias blomsterfylte gater og palmer vil sjarmere deg i senk, og så er det tid for geitefarmen. Fuerteventura har en lang tradisjon for geitehold, og det mest berømte resultatet er majorero-osten. Her får du smake på osten sammen med syltetøy, mojosaus og tradisjonell kanarisk rom med honningsmak.Deretter tar vi et fotostopp ved utsiktspunktet Las Peñitas på vei til ostemuseet i Antigua. Etter alle disse ostefaktaene er du klar for tapaslunsj på en tradisjonell kanarisk restaurant med autentiske smaker og lokale spesialiteter på menyen. Dagen avrundes med et besøk på en aloe vera-plantasje, der dere får høre om plantens helbredende egenskaper.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Ostefremstilling på Fuerteventura med transport
Gå ikke glipp av
Aktiviteter

Ostefremstilling på Fuerteventura med transport

På denne rundturen får du en ekte smak av Fuerteventura. Tilbring formiddagen på en fungerende geitefarm og lær alt som er verdt å vite om de lokale geitene og osteproduksjonen. I tillegg til å stelle dyrene får du også muligheten til å lage din egen ost. Sonia, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Majorero-osten har fått tilnavnet "Fuerteventuras juvel". Osten lages av melk fra majorera-geiter og var den første osten på Kanariøyene som fikk opprinnelsesbetegnelsen takket være dens spesielle egenskaper og betydning for den lokale kulturarven." I løpet av formiddagen på gården kommer du tett på geitene. Under kyndig veiledning får du sjansen til å melke og mate Majorero-geitene og nyte et ferskpresset glass geitemelk blandet med gofio, en velsmakende lokal frokostblanding. Deretter får du lære hvordan Majorero-osten lages, og så får du sjansen til å prøve deg på å lage din egen ferske geitost, som du kan tilpasse og vakuumpakke og ta med hjem.Et besøk på geitegården er ikke komplett uten å smake på de prisbelønte geitostene, som presenteres på et ostebrett med lokal syltetøy og mojosaus. Denne unike opplevelsen gir deg et innblikk i lokale tradisjoner og lokal kulturarv, og du går hjem med en ny ferdighet og en forståelse for tradisjonen og kvaliteten på Fuerteventuras håndverksprodukter. Det er en familievennlig halvdagsutflukt på formiddagen, og ettermiddagen er fri til å slappe av på hotellet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Kamelridning – kun billett
Billetter og arrangementer

Kamelridning – kun billett

Ri gjennom Fuerteventuras berømte månelignende landskap med kamel. Turen går først til Oasis Wildlife Fuerteventura der du får et fascinerende innblikk i kamelbevaring og atferd fra en ekspert. Deretter kan du nyte en humpete, men morsom 25-minutters ridetur på kamel langs støvete stier og stier til du ser havet. Dette er en opplevelse som garantert blir en hit for hele familien.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse

Introduksjon til Fuerteventura

Fuerteventura, den nest største av Kanariøyene, er det perfekte reisemålet for alle som elsker å være på stranden eller oppleve naturen. Den har ikke mindre enn 150 km med sandstrender, som inkluderer alt fra lange strekninger til bortgjemte viker. Dessuten er landskapet her så variert at det hadde passet bra som innspillingssted for sci-fi-filmer. Du kan forvente sanddyner, palmeomringede oaser og 24 vulkaner. I tillegg finnes det mange koloniale landsbyer spredt over hele øya som bare venter på å bli utforsket.

De seks beste aktivitetene på Fuerteventura

1. Utforsk naturparkene Jandía og Corralejo

Naturparken Jandía dekker øyas sydligste spiss og byr på utallige strender som er omkranset av en dramatisk åsrygg. Det er nesten som om Moder Jord hadde off road-safari i tankene da hun skapte den. Den forlatte Villa Winter og øyas høyeste punkt, Pico de la Zarza, er perfekte steder å stoppe for å ta noen bilder av det postkortvakre landskapet.

Sanddynene i naturparken Corralejo er de største i den kanariske skjærgården og er hjemsted for endemiske dyre- og plantearter som du ikke ser andre steder, inkludert truede fugler og biller som graver seg ned i sanden. Parkens sørlige grense er markert av den marslignende Roja-vulkanen. Begge naturparkene er vel verdt en dagsutflukt.

2. Dra til Lobos Island

Bare noen minutter nord for Fuerteventura har den ubebodde øya alt du trenger for en morsom dagsutflukt. Denne lille perlen byr på mange vannsportmuligheter. Ta på deg snorkelen og svøm sammen med havabborer, damselfisk, øglefisk, papegøyefisk, blekkspruter og mye mer. For å besøke øya Lobos, må du bestille en utflukt minst fem dager i forveien. Det er et veldig populært utfluktsmål for dagsturer, så vi anbefaler at du bestiller tidlig for å sikre at du ikke går glipp av noe.

3. Prøv noen vannsporter

Med en for det meste urørt kystlinje, omgitt av Atlanterhavet, finnes det en overflod av vannaktiviteter du kan prøve på Fuerteventura. Uansett om du er nybegynner eller profesjonell, er en dykke- eller snorklingsutflukt et must. Ekspertguider tar deg med under vann, der du kan se fisk, rokker og til og med, med litt flaks, sjøhester. Katamaranturer og delfinsafarier står også på programmet.

4. Spaser rundt Salinas del Carmen

En populær attraksjon på Fuerteventura er Salinas del Carmen, det eneste saltverket som fortsatt er i drift på øya. Det ligger på østkysten, nær Antigua og inkluderer et lager, kjøpmannshus, restene av den gamle kaia og et museum. Under et besøk kan du finne ut hvor viktig saltindustrien har vært for Fuerteventura og hvis du har lyst til å skitne til hendene, kan du til og med prøve å være saltarbeider for en dag.

5. Utforsk det tradisjonelle kanariske kjøkkenet

Fuerteventuras kjøkken anses å være blant de mest autentiske på Kanariøyene. Majorero-osten er spesielt populær og laget av melk fra mojorero-geiter, som er hjemmehørende på øya. For tradisjonelle restauranter bør du ta turen til det historiske Betancuria eller fiskerlandsbyen Ajuy, med et stort utvalg av fersk fisk.

6. Se Fuerteventuras kirker og vindmøller

Bortsett fra vulkanene, er det ikke noe som representerer Fuerteventura bedre enn dens billedskjønne samling av hvitkalkede kirker og vindmøller. De vakreste kirkene ligger i Antigua, Betancuria, La Oliva og Pajara, mens de mest fotogene vindmøllene finnes i Puerto Lajas, Villaverde og Llanos de la Concepción. Mange av dem er bygget for å male det lokale gofio-melet i de tradisjonelt vindfylte delene av Fuerteventura og en del har blitt fullstendig reservert de siste årene.