Barcelona med barn

Fakta

  • Land

    Spania

  • Valuta

    Euro

  • Tidssone

    0 timers tidsforskjell

Opplev Barcelona med barn. Barcelona er et flott reisemål for barnefamilier, med mange aktiviteter og attraksjoner for hele familien. Og det beste av alt er at Barcelona byr på storbyferie og strandferie i én og samme pakke!

Hotelltips

Severdigheter i Barcelona med barn

Park Güell er designet av Gaudí, og har fargerike mosaikker, fascinerende former og fantastisk utsikt over byen. Barna kommer til å like å løpe rundt i parken og oppdage alt den har å by på.

På Barceloneta-stranden kan du tilbringe en solrik dag med barna, bade og bygge sandslott. Med lekeplasser og restauranter i nærheten kan du enkelt tilbringe en hel dag på stranden.

Du kan også ha det gøy i Parc de la Ciutadella i sentrum. Her er det en innsjø, lekeplasser og stier, og i utkanten av parken ligger Barcelonas dyrehage hvor barn kan oppleve mer enn 4000 dyrearter.

Reiser du til Barcelona med barn, er det også verdt å besøke L'Aquàrium de Barcelona. ​​Dette er et av de største akvariene i Europa og de imponerende utstillingene, blant annet et stort basseng med hai, er en favoritt blant barnefamilier.

En morsom aktivitet med barn i Barcelona, er å besøke PortAventura. PortAventura er den største fornøyelsesparken i Spania og en av de største i Europa. Er dere glad i å bade, kan dere også bestille en dagstur til PortAventura Caribe Aquatic Park, hvor det er store vannsklier og ulike basseng for alle aldre. De modigste i familien kan også prøve King Khajuna, som er den høyeste vannsklien med fritt fall i hele Europa. Enda nærmere ligger det morsomme badelandet Illa Fantasia med mer enn 20 høyhastighets vannsklier og tre store svømmebasseng. Fra juli til august arrangerer badelandet Aquasound Pool Party hver torsdag, som er åpen for barn i alle aldre.

Voksmuseet i Barcelona er en annen favoritt, og en morsom aktivitet å gjøre med barna. Her kan barna reise til fjerne galakser med Star Wars-karakterer og ta selfies med alle sine idoler, fra Lionel Messi til Michael Jackson.

Et annet morsomt museum å besøke med barn i Barcelona er Magic World Museum, som byr på unike og magiske opplevelser for hele familien. På dette museet kan hele familien ta del i utrolige eventyr som ikke kan oppleves andre steder. Alt er mulig på Magic World-museet!

Barn som er interessert i historie bør besøke friluftsmuseet Poble Espanyol, som er en rekonstruert liten spansk landsby. Her kan barna lære om historien til de forskjellige spanske regionene, delta på ulike workshops, smake på spansk mat og oppleve et flamencoshow.

Har familien lyst til å bli kjent med solfylte Barcelona fra sykkelsetet, kan dere bestille Barcelona Family Bike Tour med guide.

Er det fotballfans i familien, er FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou og tilhørende museum absolutt verdt et besøk.

Et godt alternativ for sightseeing i Barcelona med barn er å kjøpe TUIs Barcelona Family Pass, som gir tilgang til åtte barnevennlige opplevelser i Barcelona, ​​inkludert dyrehagen, akvariet, voksmuseet og Poble Espanyol.

Når kvelden faller på kan du ta med barna på lys- og musikkshowet Magic Fountain of Montjuïc.

Barcelona er en by som har noe for alle i familien, både voksne og barn. Enten det er et kort helgeopphold eller et lengre besøk, hver dag i Barcelona byr på nye og uforglemmelige opplevelser. Finn flere tips til utflukter og opplevelser i Barcelona med barn her.

Hotell for en familieferie i Barcelona

TUIs utvalg inkluderer mange hotell i Barcelona som passer for barnefamilier. Vi anbefaler for eksempel det familievennlige leilighetshotellet Aparthotel Atenea Calabria, som ligger sentralt i Barcelona. Hotellet ligger nær severdigheter, butikker og restauranter. Barcelona Zoo, akvariet og nærmeste strand ligger kun tre kilometer fra hotellet. Hotellet har også en internasjonal barneklubb. Et annet hotell i Barcelona som passer for barnefamilier er Park Hotel, som ligger nær stranden, sentrum og den kjente Ciutadella-parken. Hotellets takterrasse har et svømmebasseng. Det tredje hotellet vi anbefaler for barnefamilier er det sentralt beliggende 1881 Barcelona Gran Rosellon, som ligger i nærheten av Parc del Turó, hvor barna kan løpe rundt blant palmer og middelhavsplanter. Hotellets takterrasse har et lite svømmebasseng.

Ofte stilte spørsmål

Hva kan man gjøre i Barcelona med barn?

Selv om Barcelona er en travel by, er det et fantastisk reisemål for barnefamilier. Det er mye å se og gjøre i Barcelona, og du kan kombinere strandferien med en storbyferie. Besøk barnevennlige attraksjoner som Barcelona Zoo, Barcelona akvarium, Barcelonas voksmuseum eller ta en dagstur til fornøyelsesparken PortAventura. Opplev magiske øyeblikk på Magic World Museum eller utforsk friluftsmuseet Poble Espanyol. Tilbring en dag på Barceloneta-stranden og dra på eventyr i fargerike Parc Güell eller Parc de la Ciutadella. Ved å kjøpe det praktiske TUI Barcelona Family Pass kan du få tilgang til åtte barnevennlige opplevelser i Barcelona. For flere aktiviteter og utflukter, se alle våre opplevelser i Barcelona.

Hvilke hotell i Barcelona er de beste for familier med barn?

TUI har et bredt utvalg av hotell i Barcelona som passer for barnefamilier, både i sentrum og på roligere steder utenfor sentrum. Aparthotel Atenea Calabria, Park Hotel og 1881 Barcelona Gran Rosellon er bare noen av hotellene i Barcelona som passer for barnefamilier.

Hva er greit å vite når du er på ferie i Barcelona med barn?

I våre inspirasjonsartikler finner du mye nyttig informasjon om hva du bør tenke på når du skal reise med barn. Få inspirasjon til en pakkeliste for reiser med barn, les våre tips om å fly med spedbarn, finn ut hva du trenger å vite om å ta med barnevogn på flyet, og se våre tips for å reise med barn. Se også våre beste tips for en weekendtur til Barcelona.

Trenger du en skreddersydd pakkeliste? Se vårt verktøy Sjekkliste til ferien!