Hotell Barcelona

Her finner du vårt utvalg av hotell i Barcelona. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Barcelona alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Barcelona

Leter du etter det beste hotellet i Barcelona for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et luksuriøst boutiquehotell.

Familiehotell i Barcelona

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! I Barcelona finnes det mye å gjøre for både store og små, og valget av hotell kan ha mye å si for opplevelsen. Er du ute etter et familiehotell i Barcelona kan vi anbefale Astoria, som ligger sentralt i Barcelona ved Avenida Diagonal og Paseo de Gracia i Eixample-området. Her er det en takterrasse hvor du kan nyte noe godt fra baren eller ta en dukkert i bassenget hvis været tillater det. Eixample er spesielt barnevennlig med parker og brede fortau. To andre hotell vi også kan anbefale, er Aparthotel Atenea Calabria og Petit Palace Boquería Garden.

De beste hotellene for voksne i Barcelona

Er du ute etter et hotell for voksne i Barcelona? Da kan vi anbefale Sercotel Amister Art, som er et kunsthotell med sentral beliggenhet i Barcelona. Her er det treningsrom, basseng, restaurant og bar. Etter en lang dag med sightseeing kan du slappe av ved bassenget, ta en økt i treningsrommet eller bare nyte en middag på hotellets restaurant.

Billige hotell i Barcelona

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Barcelona, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Du kan også se vår side for restplasser til Barcelona. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Barcelona.