Reiser
til
Saadiyat Island

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SpråkArabisk
  • Befolkning9 270 000

Reiser til Saadiyat Island

Saadiyat Island

På Saadiyat Island trives, i tillegg til sol- og svømmefantaster, også kunstelskere og golfere. I tillegg ligger den glitrende byen Abu Dhabi litt over en kilometer unna, med sine førsteklasses hoteller, luksuriøse kjøpesentre og fargerike markeder.

Saadiyat Public Beach regnes som en av de fineste strendene i Abu Dhabi. Vannet er klart og vanligvis rolig, så stranden passer godt for barnefamilier. Nesten rett ved siden av stranden finner du øyas golfbane. Takket være plasseringen av golfbanen kan du spille med en fantastisk utsikt over havet.

Shopping, kunst og kultur

Merkegalleriet The Collection ligner en middelhavby med åpne torg og koselige terrasser. Her finnes flere prangende butikker, men også mange restauranter og kafeer. Øya har også det modernistiske kunstmuseet Louvre Abu Dhabi. Kunst- og kultursenteret Manarat Al Saadiyat tilbyr et bredt utvalg av utstillinger og forestillinger for både store og små.

Havskilpadder beskyttes

Saadiyat Beach er hjemmet til den utrydningstruede havskilpadden, som kommer tilbake hvert år for å legge eggene sine. Skilpaddene er beskyttet ved hjelp av et lokalt program, blant annet gjennom avsperringer og trebrygger som fører badegjester over sanddynene der reirene ligger. Restauranter og beboere i nærområdet oppfordres også til å slå av lys og trekke for gardiner i hekkesesongen. Alt slik at skilpaddebarnene ikke risikerer å gå seg vill i sin første tur mot havet.

Nær Abu Dhabi

I sentrum av Abu Dhabi kan du rusle på den elegante corniche, beundre det spektakulære luksushotellet Emirates Palace, bli fraktet til eventyrverdenen i Sheik Zayeds store moske og handle blant merkevarebutikkene i Marina Mall. Du kan også besøke markedsgatene der alt fra iransk kaviar til tepper, gull og keramikk er til salgs. Byen er også et kultursentrum med mye å se når det gjelder kunst og arkitektur.

Moderne metropol med lang historie

Abu Dhabi har en lang historie der både pirater og perlefiskere figurerer. Siden 1930-tallet har olje vært landets viktigste inntektskilde, og har bygget opp enorm rikdom. Hvis du vil vite mer om regionens historie og kultur, bør du se på Heritage Village ved corniche nær småbåthavnen.

Ferietilbud i/på Saadiyat Island