Reiser
til
Yas Island

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • Enkel middag:ca 120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SpråkArabisk
  • Befolkning9 270 000

Reiser til Yas Island

Yas Island

Yas Island er reisemålet for deg som har en forkjærlighet for sport, eventyr og underholdning. Øya har også en fin sandstrand for late dager i solen, en spektakulær golfbane og Abu Dhabis største kjøpesenter.

Hvis du liker fornøyelsesparker, har du kommet til rett sted. Møt Scooby-Doo, Batman og Flint-familien på Warner Bros. World og kast deg ut i en av de 45 forskjellige vannskliene på Yas Waterworld. På Ferrari World kan du teste verdens raskeste berg-og dalbane og flere andre fartsfylte turer. Yas Island er også hjemmet til den toppmoderne Formel 1-banen Yas Marina Circuit som er vert for det årlige Abu Dhabi Grand Prix.

Klatring og shopping

Eventyrsenteret CLYMB er et must for de som liker store høyder. Her kan du hoppe i fallskjerm og klatre opp i den høyeste innendørs klatreveggen i verden. Abu Dhabis kjøpesenter Yas Mall tilbyr mange designerbutikker og til og med en kino. Ved siden av kjøpesenteret er det flere restauranter ved siden av en vakker fontene, som på kvelden lyser opp i et fargerikt vann- og musikkshow.

Strandliv, luksusyachter og golf

Når du har fått nok av adrenalinkick og raske biler, kan det være fint med en pause. Øyas badestrand er som en rolig oase med hvit sand, klart vann og mangroveskog som vokser i omgivelsene. Ta en rolig spasertur langs marinaen og utforsk luksusyachter, eller gå en runde på golfbanen Yas Links og spill med utsikt over sanddynene og havet.

Glitrende Abu Dhabi

Det er mindre enn 4 mil til sentrum av Abu Dhabi. Her kan du rusle på den elegante corniche, beundre det spektakulære luksushotellet Emirates Palace, bli med i eventyrverdenen i Sheik Zayeds store moske og handle blant merkevarebutikkene i Marina Mall. Du kan også besøke markedsgatene der alt fra iransk kaviar til tepper, gull og keramikk er til salgs. Byen er i tillegg et kultursentrum og har mye å by på når det gjelder kunst og arkitektur.

Moderne metropol med lang historie

Abu Dhabi har en lang historie der både pirater og perlefiskere figurerer. Siden 1930-tallet har olje vært landets viktigste inntektskilde og har bygget opp en enorm formue. Hvis du vil vite mer om regionens historie og kultur, kan du ta en titt på Heritage Village ved corniche nær marinaen.

Ferietilbud i/på Yas Island