Reiser
til
Abu Dhabi

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vannca. 2,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadAbu Dhabi
  • SpråkArabisk
  • Befolkning9 270 000

Reiser til Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi er en moderne og fargerik millionby med futuristiske skyskrapere og shoppinggallerier. Men samtidig – akkurat som Dubai – et solsikkert ferieparadis med lange hvite strender nær sentrum.

Abu Dhabi er både et emirat og en by, og i tillegg er den hovedstaden i De forente arabiske emiraters føderasjon av syv små stater. Byen ligger drøyt ti mil sørvest for Dubai på kysten mot Persiagolfen. Når internasjonale konkurranser legges her, som Formel 1-sirkuset i november eller PGA-touren i januar, kommer det selvfølgelig ekstra mange besøkende.

Bo ved strandpromenaden i Abu Dhabi

Vårt hotell Hilton Abu Dhabi ligger på cornichen, den velholdte strandpromenaden som kantes av små grønne parker. Herfra har du gåavstand til shopping, muséet Heritage Village og flere andre attraksjoner. Hotellet har 15 restauranter og barer, store bassengområder og et eget privat strandavsnitt.

Shopping, kunst og arkitektur

I sentrale Abu Dhabi kan du blant annet rusle langs den elegante cornischen, beundre det spektakulære luksushotellet Emirates Palace, la deg forflytte til en eventyrverden i Sheik Zayeds store moské og shoppe blant butikker med merkevarer i Marina Mall. Du kan også besøke markedsgatene der det tilbys alt fra iransk kaviar til tepper, gull, krydder og keramikk. Byen er også et kultursentrum med mye kunst og arkitektur.

En moderne metropol med en lang historie

Abu Dhabi har en lang historie der både sjørøvere og perlefiskere har sin selvskrevne plass. Oljen som har vært landets fremste inntektskilde siden 1930-tallet, har bygget opp den enorme velstanden. Hvis du vil vite mer om regionens historie og kultur skal du besøke Heritage Village ved småbåthavnen nær cornischen.

Ferietilbud i/på Abu Dhabi