Hotell Dubai/De forente arabiske emirater

Her finner du vårt utvalg av hotell i Dubai. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Dubai alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Dubai

Leter du etter det beste hotellet i Dubai for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Dubai.

Familiehotell i Dubai

Er du ute etter et familiehotell i Dubai, kan vi varmt anbefale Riu Dubai! Hotellet tilbyr all inclusive og har i tillegg strandbeliggenhet, spa, barnebasseng og mini-splashpark for de aller yngste.

De beste hotellene for voksne i Dubai

Er du ute etter et hotell for voksne i Dubai? Da kan vi anbefale Taj Dubai som har basseng, spa, treningsrom og utsikt mot Burj Khalifa-distriktet!

Hotell med badeland i Dubai

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland i Dubai er Atlantis The Palm. Hotellets eget badeland, Aquaventure, har et stort antall vannsklier for ulike aldre. I tillegg til badelandet er det også et akvarium, spa og internasjonal barneklubb på hotellet.

Billige hotell i Dubai

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Dubai, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Dubai. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Dubai.