RIU Plaza Manhattan Times Square

 • RIU Hotels & Resorts
 • New York, USA

Om hotellet

 • WiFi

Ved Times Square på Manhattan

Stilige RIU Plaza Manhattan Times Square ligger midt i New York på travle Times Square i en 48-etasjers skyskraper. Her bor du i teaterdistriktet Broadway og i nærheten har du kjente steder som Empire State Building og Central Park.

Hotellet har et moderne design og ligger i hjertet av New York på en perfekt adresse for å utforske alt byen har å tilby.

Musikaler, shopping og Central Park

Velg og vrak blant alle musikaler og teaterforestillinger som tilbys på Broadway. Spaser rundt blant flaggskipbutikker som tilbyr designershopping og benytt anledningen til å besøke Central Park, Manhattans store park hvor du kan streife rundt blant grøntområder og små fossefall.

 • Antall rom : 656

RIU

Med sans for hver minste detalj

 • Fokus på hver minste detalj. Alt fra dekorasjoner til rengjøring håndteres med samme omsorg som din opplevelse.
 • Mat og drikke av høyeste kvalitet. Sunne råvarer, nyanserte smaker og vakker presentasjon er stikkord på kjøkkenet.
 • Service utover det vanlige. Mange tilbakevendene gjester. At så mange vil tilbake år etter år, forteller hva RIU-følelsen gir.
 • Lang erfaring. Familien Riu åpnet sitt første hotell i 1953. I dag er de verdensledende, men har bevart den familiære følelsen.
 • Bra beliggenhet. Når nye hotell skal åpnes, er RIU kresne og velger en beliggenhet nær strand eller sentrum, selv om dette koster mer.

RIU konseptet gjelder for:

 • 2024-05-01 til 2024-11-01
 • 2024-11-01 til 2025-05-01

Gjennomsnittstemperatur i New York

Adresse og telefon

Adresse
145 West 47th Street - 10036, Manhattan, New York , USA
Telefon
+1 (212) 706-3170

Viktig informasjon

Vaskeriservice mot en kostnad.

Resepsjon 24 timer
Ja
Bygget
2020
Antall rom
656
Strømstyrke
110
American Express
Ja
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Område
By
Parkering
Ja
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Støynivå
Noe forstyrrende
Trafikk
Bytrafikk
Depositum ved ankomst
Ja
Vaskeriservice
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Sentralvarme
Ja
Kjøleskap
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja
Strykejern
Ja

Senger

Sovesofa
Ja
King size
180x200 cm
Queen size
150x200 cm
King size
Ja
Queen size
Ja

Mat og drikke

Snackbar
1
Snackbar
Ja
Frokost
Buffé
Frokostrom
Ja

Avstand

Avstand til flyplassene: La Guardia International Airport (LGA) ca. 17 km. Newark Liberty International Airport (EWR) ca. 26 km. John F. Kennedy International Airport (JFK) ca. 27 km.

Bussholdeplass
80 m
Offentlig transport
80 m

Sport

Treningsrom
Ja
Aldersgrense for treningsrom:
18

Tilgjengelighet

Handikaptilpassede rom/leiligheter (på forespørsel)
11

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Våre reiser til New York går med rutefly, direkte eller med mellomlanding til en av byens internasjonale flyplasser. Reiselengden er fleksibel og flytiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ditt ved å logge inn på myTUI.

Avstand

Avstand til flyplassene: La Guardia International Airport (LGA) ca. 17 km. Newark Liberty International Airport (EWR) ca. 26 km. John F. Kennedy International Airport (JFK) ca. 27 km.

Bussholdeplass
80 m
Offentlig transport
80 m

Kundevurderinger

Fint hotell med meget god frokost

 • 8 av 10
Det var mye kø på hotellet. Vi måtte stå mellom 10 og 30 minutter i kø hver morgen, for å få bord i frokostrestauranten. Vi gikk til frokost mellom 07:15 og 08:30, og det var like mye kø uansett hvilken tid vi gikk. Når vi skulle ut av hotellet etter frokost, var det stort sett mellom 5 og 10 minutter ventetid på heisen. Og med et hotell på nesten 50 etasjer er det ikke alltid like fristende å ta trappa. På ettermiddagene og kveldene var det sjelden kø i heisen.
Veldig bra frokost. God kaffe. Variert mat.

Riu Plaza Manhattan Times Square

 • 10 av 10
Hotellet er veldig fint. Det er nytt og moderne, og ligger veldig sentralt på Manhattan. Frokosten hadde godt utvalg. Service og renhold på hotellet var veldig bra. Fikk et godt inntrykk av de ansatte på hotellet. Det eneste er at aircondition ikke var lett å forstå, slik at det enten ble veldig kaldt på rommet eller altfor varmt, og ikke noen mellomting. Vi fikk heller ikke noe informasjon av resepsjonen på hotellet knyttet til betaling av skatt og avgift, slik at jeg ikke vet om eller når dette blir trukket fra kontoen min. Vi vet heller ikke hvor mange dollar denne avgiften er på.