Leilighetshotell Puerto Rico

Her har vi samlet våre leilighetshotell i Puerto Rico på Gran Canaria. Et leilighetshotell passer perfekt hvis du er ute etter litt mer selvstendighet, samtidig som du får den deilige feriekomforten. Les mer om våre leilighetshotell i Puerto Rico, og finn ditt drømmehotell!

Hotelltips

Fordeler med leilighetshotell i Puerto Rico

Det er flere fordeler ved å bo på et leilighetshotell i Puerto RicoGran Canaria. Er du en del av et større reisefølge, passer en leilighet perfekt hvis dere ønsker å bo sammen. Samle dere på kjøkkenet og lag mat sammen, eller slapp av i stuen mens dere deler dagens favorittøyeblikk. Med et leilighetshotell kan dere nyte et avslappet opphold i Puerto Rico, helt i deres eget tempo! Det passer også bra for mindre reisefølger, som for eksempel par. Slapp av og nyt ferien på et leilighetshotell!

Føl deg som hjemme

Det som gjør et opphold på et leilighetshotell virkelig unikt, er at du føler deg hjemme på en helt annen måte. Få ting er bedre enn å gå til det lokale markedet, kjøpe med ingrediensene tilbake til leiligheten og så lage maten sammen på kjøkkenet. Her unngår du køen til bufféen, og selv det å stå i oppvasken kan bli hyggelig hvis dere gjør det sammen! Og det beste av alt - dere gjør ting i akkurat det tempoet dere ønsker.

Våre leilighetshotell i Puerto Rico på Gran Canaria

TUI har flere leilighetshotell å velge mellom i Puerto Rico på Gran Canaria. Et som er spesielt populært blant våre kunder, er Dona Elvira. Her bor du i høyden, med utsikt over hele dalen fra bassengområdet. Her er det gåavstand til blant annet restauranter og Puerto Ricos shoppingsenter, og stranden når du på 10 minutter. Hotellet har også barnebasseng. Et annet hotell vi kan anbefale, er XQ Vistamar. Dette leilighetshotellet ligger like ved stranden i Puerto Rico, og her kan du enkelt kombinere sol og bad med avslappende dager i egen leilighet. Stranden er nemlig bare 30 meter unna, og det ligger i tillegg flere gode restauranter i nærheten.

Lurer du på hvordan været blir i ferien? Da kan du se vår side for været i Puerto Rico. Hvis du vil ha et større utvalg av hotell, kan du se flere av våre hotell i Puerto Rico eller vår side for leilighetshotell.