Hotell Mauritius

Her finner du vårt utvalg av hotell på Mauritius. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Mauritius alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Mauritius

Leter du etter det beste hotellet på Mauritius for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Mauritius.

Familiehotell på Mauritius

TUI har flere familiehotell på Mauritius som passer perfekt for både store og små! Vi kan blant annet anbefale Maritim Crystals Beach, Lux Grand Gaube og Long Beach. Mauritius er et perfekt reisemål for hele familien, og her er det mange aktiviteter for alle aldre.

De beste hotellene for voksne på Mauritius

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Mauritius? Et godt tips er Sunrise Attitude, et voksenhotell som ligger på en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare. Hotellet ønsker gjester fra 18 år velkommen.

Billige hotell på Mauritius

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Mauritius, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.