Reiser
til
Belle Mare

Pris fra

...

Våre hotell

7 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 130,-
  • 1 liter vannca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritisk rupi (MUR)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SpråkEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1 263 000 (Mauritius)

Reiser til Belle Mare

Belle Mare

Belle Mare ligger på østkysten med hvite strender og kokospalmer. Noen hundre meter fra land går det et flere mil langt korallrev som beskytter mot bølger og innbyr til snorkling.

Belle Mare er navnet på en av flere fine strender langs østkysten. I nærheten finnes det små tettsteder som Flacq og Bel Air og rolige badesteder som Lafayette og Trou d'Eur Douce. De fleste hotellene ligger for seg selv ved private deler av stranden.

Avslappet ferieliv med all inclusive

Du kan spasere langs stranden, snorkle, blir med på båtutflukter, prøve vannsporter og delta i aktivitetene på hotellet. Her i Belle Mare er det all inclusive som gjelder, og da er det ikke bare mat og drikke som er inkludert, men også utlån av sportsutstyr, treningstimer, underholdning og mye annet.

Dra på shopping

Når du vil se mer av folkeliv, museer og butikkgater anbefaler vi en utflukt til øyas hovedstad Port Louis. Enda nærmere ligger markedet i Flacq. Du kan også dra til Mauritius største badested Grand Baie nær strender, shoppingsenter og restauranter.

Se deg om på Mauritius

Som helhet er Mauritius en fargerik og allsidig øy. Med førsteklasses dykking og snorkling, store sukkerrørplantasjer, tropisk regnskog og sjarmerende franske kolonibyer. Befolkningen er en fargerik blanding av forskjellige kulturer med røtter i Afrika, Europa og Asia.

Været på Mauritius

Mauritius har et tropisk klima. I høysesong, fra november til april, ligger dagstemperaturen på rundt 30 grader. Det kan forekomme korte regnskurer, men det er like varmt. I lavsesong, fra mai til oktober, er det litt lavere temperaturer, spesielt om kvelden og natten. Temperaturen i vannet er på 24-27 grader hele året. I lavsesong er tempoet roligere og utvalget av restauranter og aktiviteter kan være noe mindre.

Ferietilbud i/på Belle Mare