Reiser
til
Seychellene

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

  • 1,5 liter vannca. 14,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaSeychelliansk rupi (SCR)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadVictoria
  • SpråkKreolsk, engelsk, fransk
  • Befolkning94 677

Reiser til Seychellene

Seychellene

Å reise til Seychellene ligger høyt på manges "bucket list". Her finner du noen av verdens fineste strender – Kritthvit sand med vakre granittklipper som skyter opp og møter det turkisfargede havet. Øygruppen er også preget av sin dramatiske natur, tropiske vegetasjon, unike dyreliv og høye fjell.

Mahé er landets største øy, og det er her majoriteten av befolkningen bor. Her ligger også hovedstaden Victoria. På den nest største øya Prasilin ligger noen av verdens beste strender.

Kreolske innflytelser

Kreolkulturen har satt sitt preg på landet. Det seychelliske kjøkkenet er en blanding av indiske og afrikanske smaker, med mye fisk og skalldyr. På øyene snakkes det hovedsakelig kreolsk, men også engelsk og fransk.

Fotturer, snorkling og sykling

Seychellene er mer enn bare drømmestrender og avkobling. På Mahé finnes det mange tur- og sykkelstier. De mange fredede marine områdene og koralløyene byr på bra snorkling og dykking. På Praslin kan du besøke det verdensunike naturreservatet som beskytter en rekke utrydningstruede dyrearter.

Reise til Seychellene

Du flyr til Seychellene med rutefly, enten til Mahé (SEZ) eller Praslin (PRI). Transfer fra flyplassen til hotellet ordner du på egenhånd. Hvis hotellet ditt ligger på en annen øy enn den du lander på, går det ferger i mellom. Fergen mellom Mahé og Praslin tar ca. 60 minutter og går flere ganger om dagen. Ferge fra Mahé til La Digue tar ca. 60 minutter, og fra Praslin til La Digue tar det ca. 15-20 minutter.

Ferietilbud i/på Seychellene