Reiser
til
Negril

Pris fra

...

Våre hotell

6 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 135,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaJamaicansk dollar (JMD)
  • Tidsforskjell-6 timer
  • HovedstadKingston
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 6900

Reiser til Negril

Negril

Seven Mile Beach i Negril på vestkysten er Jamaicas lengste og fineste strand. Solnedgangen her en en opplevelse, ikke minst når herlig reggaemusikk strømmer ut fra strandrestaurantene.

I mange år har stranden i Negril blitt regnet som en av verdens ti beste av flere reisemagasin. Til tross for det er Negril forholdsvis lite utviklet, noe som bare er sjarmerende. Ingen bygninger kan være høyere enn den høyeste palmen. Den avslappede livsstilen har vært slik siden 60- og 70-tallet da Negril var et favorittsted for amerikanske hippier.

Reggae, fargerike boder og jerk

Langs den over ti kilometer lange Seven Mile Beach i Negril finnes det små restauranter, kaféer, barer og fargerike boder med suvenirer. Overalt høres reggae og om kvelden arrangeres det konserter. I den sørlige delen ligger det mange restauranter, og du kan blant annet prøve den jamaicanske spesialiteten jerk – krydret marinert og trekullgrillet kylling-, flesk- eller svinekjøtt og det lokale ølet Red Stripe.

Plass ved solnedgangen

Der stranden tar slutt ved South Negril River ligger markedet som selger alt fra strandartikler til treskulpturer av Bob Marley. Om kvelden samles folk på barer og restauranter ved West End Cliffs for å nyte solnedgangen til mye toner av reggae. Ved populære Rick's Café kaster våghalser seg ned i vannet fra høye klippekanter foran tilskuerne.

Bob Marley og bobsleigh

En time fra byen Ocho Rios kan du besøke byen der Bob Marley ble født, Nine MIle, og bli guidet inn i hans mausoleum av rastafaries. Ned ved kysten i samme område ligger både fossefallene Dunn's River Falls og den kjente bobsleigh-banen i regnskogen.

Rundt Montego Bay ligger det også fem førsteklasses golfbaner.

Været på Jamaica

På Jamaica er klimaet tropisk med ganske jevn temperatur rundt 30 grader på dagtid og 27–29 i vannet hele året. Det er mest solsikkert i høysesongen fra desember til mars. Fra mai kan været være mer ustabilt og fra juni til november er risikoen høyere for tropiske stormer. Her kan du se klimatabellen for Jamaica.

Ferietilbud i/på Negril