Reiser
til
Ocho Rios

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 135,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaJamaicansk dollar (JMD)
  • Tidsforskjell-6 timer
  • HovedstadKingston
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 9450

Reiser til Ocho Rios

Ocho Rios

Ocho Rios ligger omgitt av regnskogkledde fjell som går over i gylne strender. Restauranter, butikker og besøkende cruiseskip gir byen liv. Her bor du på vårt RIU-hotell med bassenger og aktiviteter, nær regnskog og fossefall.

For drøye 20 år siden var Ocho rios en rolig fiskelandsby. Siden den gang har den vokst til en småby som i dag er Jamaicas nest største turiststed. Mange store skip på cruise i Karibia legger til her i for et dagsbesøk i Ocho Rios.

Byliv

I Ocho Rios, som også kalles Ochee, finner du det meste som forbindes med en ferie i Karibia. Restauranter, barer, nattklubber, shoppingsentre og små butikker kanter gater og strender. Hvis du liker shopping kan du se frem til et stort utvalg av suvenirer, klær, fargerik keramikk og smakfull rom. Liker du kaffe kan et shoppingtips være den ettertraktede kaffen Jamaica Blue Mountain Coffee – av mange ansett som det fineste i verden.

Krydder og trekullgrillet jerk

Den lokale spesialiteten jerk er like synonymt med Jamaica som reggae og kalypso. Det krydrede marinerte trekullgrillede kjøttet (kylling, svinekjøtt eller fisk) serveres med søtpotet og skylles ofte ned med det lokale ølet Red Stripe.

Utfluktstips

  • Vandring ved Dunn's River Falls, et 180 meter høyt fossefall i regnskogen
  • Rafting med bambusflåte i tett jungel
  • Besøk på romdestilleri

Utfluktene går med engelsktalende guide og bestilles på reisemålet.

Bob Marley og "bobsleigh"

Bob Marleys fødeby, Nine Mile, ligger ca. en time fra byen Ocho Rios. Her finnes både hans museum og mausoleum der du guides av rastafaris. En annen attraksjon i nærheten av Ocho Rios er bobsligh-banen, en kilometerlang bane av stål midt i regnskogen.

Golf i toppklasse

Jamaica har flere golfbaner med meget høy kvalitet. I området rundt Montego Bay ligger det fem mesterskapsbaner. Starttider bestilles via hotellene eller direkte hos golfklubben.

Kombiner to reisemål

Hvis du vil oppleve dobbelt så mye av Jamaica kan du bestille en kombinasjonsreise. Da velger du helt fritt mellom våre reisemål og hotell. Den eneste regelen er at du må bo en uke på hvert sted.

Været på Jamaica

På Jamaica er klimaet tropisk med ganske jevn temperatur rundt 30 grader på dagtid hele året. Høysesongen er fra desember til mars da er det varm og mye sol. Fra mai kan været være mer ustabilt og fra juni til november er risikoen høyere for storm/orkan

Ferietilbud i/på Ocho Rios